3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

LIGA 3 | Incertitudine la Hușana Huși și Rapid Brodoc

- Advertisement -
CAUTĂ BANI… Oficialii echipelor Hușana Huși și Rapid Brodoc caută soluții pentru a înscrie echipele în ediția viitoare a Ligii 3. Noul sezon debutează pe 27 august.

PROBLEME… Cu o lună și trei săptămâni înaintea începerii Ligii 3 la fotbal, ACS Hușana Huși și nou-promova Rapid Brodoc sunt în urmă în ceea ce privește planul de pregătire, lotul de jucători și staff-ul tehnic. Starea de incertitudine de la Huși este amplificată de lipsa unei decizii a Consiliului Local în ceea ce privește fuziunea dintre Hușana și CSM Huși, în timp ce oficialii echipei din Brodoc încă caută surse de finanțare pentru a putea înscrie echipa.

Campionatul Ligii 3 la fotbal, ediția 2022-2023, va continua în același format în care s-a desfășurat și ediția trecută. Noul sezon, care va debuta pe 27 august, va avea în componență 100 de echipe, împărțite în 10 serii. În acest moment, județul Vaslui are trei reprezentante în Liga 3: ACS Hușana Huși, Sporting Juniorul Vaslui și nou-promovata Rapid Brodoc. Competiția se va desfășura tot în trei faze, sezon regulat cu meciuri tur-retur, urmat de play-off și play-out. Hușana Huși și-a pierdut câțiva jucători și nu știe dacă se va înscrie în campionat. Fotbaliștii așteaptă încă salariile și implicarea Primăriei pentru salvarea fotbalului hușean. Soarta echipei este incertă în acest moment, în condițiile în care nu s-a găsit soluția de finanțare. Dacă alte echipe au început deja pregătirile și au plecat în cantonament, Hușana Huși și Rapid Brodoc sunt departe de startul pregătirilor. La Brodoc, oficialii clubului caută surse de finanțare pentru a putea înscrie echipa în campionat. “Alb-vișinii” speră să rezolve situația până la sfârșitul acestei săptămâni, iar de luni echipa să înceapă pregătirile pentru primul sezon în Liga 3. În acest moment, Rapid Brodoc nu are un antrenor cu licență A, iar lotul de jucători este unul subțire pentru nivelul Ligii 3.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.