spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Liga 3 | Rapid Brodoc s-a despărțit de antrenorul Adi Racoviță

- Advertisement -
MUTARE… Rapid Brodoc s-a despărțit de Adi Racoviță după înfrângerea cu Viitorul Darabani (1-5), iar acum își caută antrenor.

DECIZIE… Rapid Brodoc, penultima clasată din Seria 1 a Ligii 3, a rămas fără antrenor. Clubul vasluian a ajuns la o înțelegere cu antrenorul principal Adi Racoviță privind rezilierea de comun acord a contractului. Racoviță a stat pe banca Rapidului doar opt etape, în care a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate și șase înfrângeri.

Adi Racoviță nu mai este antrenorul echipei Rapid Brodoc. Rezultatele slabe i-au fost fatale antrenorului de 39 de ani, iar echipa din Brodoc face sărbătorile de iarnă pe loc retrogradabil, cu doar 10 puncte. “Am ajuns la un acord cu antrenorul Adi Racoviță cu privire la rezilierea contractului. E o decizie grea, dar care, sperăm că va fi spre binele clubului nostru. În viața unei echipe vine un moment când trebuie să restartezi totul. Suntem într-o situație dificilă, iar acum e momentul să o luăm de la început. Probabil că o să ne mai despărțim și de câțiva jucători, în locul lor urmând să aducem și trei-patru fotbaliști cu experiență la nivelul Ligii 3. Facem eforturi să rezistăm, suntem cu salariile la zi. Nu este ușor deloc, dar suntem singura reprezentantă a județului în ligile superioare și nu vrem să ne facem de râs”, ne-a declarat team-managerul echipei, Florin Roiu. În ceea ce privește numele viitorului antrenor, oficialii clubului “alb-vișiniu” spun că vor demara negocierile cu un nou tehnician. “Purtăm negocieri pentru a aduce un antrenor nou, care să îndeplinească obiectivul: salvarea de la retrogradare. Sperăm să oficializăm acest lucru cât mai repede”, a adăugat Roiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.