-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

LIGA 3 | Reunire cu noutăți la Rapid Brodoc

- Advertisement -
ANTRENAMENTE… Rapid Brodoc s-a reunit în formulă nouă. Fotbaliștii „alb-vișinii” au susținut primul antrenament sub comanda antrenorului Romică Dorin.

LA TREABĂ… Rapid Brodoc, singura reprezentantă a județului în ligile superioare ale fotbalului românesc, s-a reunit pentru a doua parte a sezonului 2022-2023. În pauza de iarnă, echipa vasluiană a suferit schimbări, atât la nivelul lotului, cât și în staff-ul tehnic. Astfel, Romică Dorin a fost instalat în funcția de antrenor principal, avându-i în staff pe Cristi Vartolomei, Vlad Sârbu (secunzi) și Viorel Bejan (antrenor cu portarii). Rapidiștii s-au despărțit în această iarnă de 10 jucători, în locul lor fiind aduși mulți jucători în probe.

Fotbaliștii echipei Rapid Brodoc au susținut primul antrenament sub comanda antrenorului Romică Dorin. La prima ședință de pregătire, noul antrenor a avut la dispoziție un lot numeros, cu foarte multe noutăți. Printre jucătorii aflați în probe se numără francezul Terry Desrues (21 de ani, fundaș central), care vine din campionatul Portugaliei, unde a jucat pentru Belenenses și echipa de tineret a celor de la Tondela, dar și alți doi străini, olandezul Kaleb Kakifuki (fundaș central) și slovenul Matic Sever (mijlocaș ofensiv). La primul antrenament au mai participat și Carlos Mocan, trecut pe la Rapid București și Ceahlăul Piatra-Neamț, David Diaconu, Cristian Turcu și Cosmin Dragomir (toți de la Comstar Vaslui), Dragoș Frunză, Daniel Bernevic (ambii de la Vitis Șuletea), Marius Mocanu (ultima dată la Academica Clinceni), Robert Amariei (Ocna Dej), Eduard Hordilă (ultima dată la CSM Vaslui) și George Hliban (Atletic Club Bârlad). Brodocul va susține două meciuri de pregătire în această săptămână, cu ocupanta locului doi în Liga 4, Comstar Vaslui, pe 19 ianuarie, și cu juniorii Under 19 de la LPS Vaslui, pe 21 ianuarie. Pe 28 ianuarie, rapidiștii vor întâlni juniorii U18 de la Politehnica Iași iar în luna februarie au programate două teste, cu Aerostar Bacău, pe 11 februarie, și cu Foresta Suceava, pe 25 februarie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.