spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

LIGA 3 | Romică Dorin și-a salvat echipa de la retrogradare

- Advertisement -
FINAL DE SEZON… În ultimul meci al sezonului, echipa antrenată de Romică Dorin joacă, în deplasare, cu Șomuz Fălticeni, într-un meci fără miză.

REUȘITĂ… Rapid Brodoc încheie campionatul Ligii 3 cu un meci fără miză, la Fălticeni. “Alb-vișinii” au asigurat locul 3 în play-out, dar vor să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv. Antrenorul echipei, Romică Dorin, a fost artizanul salvării celor de la Rapid Brodoc. Tânărul antrenor și-a îndeplinit obiectivul, rămânerea pe cea de-a treia scenă fotbalistică a țării.

La final de sezon, Romică Dorin a făcut o scurtă analiză a perioadei petrecute la Brodoc. S-a declarat mulțumit de rezultatele obținute și se consideră norococos, pentru că a întâlnit jucători de mare caracter, care au dat totul pe teren. “Am început mai greu și era normal, pentru că am găsit la echipă doar 7-8 jucători plus că veneam și după pauza de iarnă. Au venit mulți jucători în probe și ne-am antrenat în condiții grele, pe unde am apucat, la Dalsor, pe teren sintetic, sau la Văleni, Muntenii de Sus și Zăpodeni. Iar pe această cale țin să le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit. Apoi, am început să definitivăm lotul, însă și aici a fost nevoie să mai facem unele schimbări. Ulterior, am început să ne pregătim în localitate, pe terenul 2, având acces la facilitățile stadionului, iar aici țin să le mulțumesc autorităților locale. Ne-a luat ceva timp să ne cunoaștem ca și echipă, dar am avut noroc că am dat peste jucători cu caracter, băieți care au rămas în picioare și sunt încă aici, la Brodoc. Au înțeles că trebuie să jucăm ca un întreg și de la meci la meci lucrurile s-au legat”, ne-a spus Romică Dorin. Rapid Brodoc a mers aproape perfect în play-out, fiind echipa care a adunat cele mai multe puncte, dar și echipa cu cea mai bună apărare. “Am fost echipa cea mai solidă defensiv, cu puține goluri primite, iar ofensiv am generat multe ocazii, însă am stat mai rău la capitolul finalizare. De asemenea, în staff-ul tehnic au venit oameni de încredere, dornici să crească ca și antrenori. Mă declar mulțumit de ce au găsit aici, de ce am realizat într-o perioadă în care foarte puțini ne dădeam șanse că vom putea salva echipa. Mulțumesc conducerii și tuturor celor care au fost cu adevărat alături de echipă”, a adăugat Dorin.

Liga 3, play-out, etapa a 10-a, astăzi, 18:00:

  • Știința Miroslava – FK Miercurea Ciuc 2
  • Șomuz Fălticeni – Rapid Brodoc
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.