2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Liga de Est Vaslui face senzație la Cupa Mondială de taekwon-do ITF

- Advertisement -
MEDALIAȚI… Antrenorul Mihai Hondru, alături de campionul mondial Andrei Chiriac (stânga) și vicecampionul Mircea Hondru (dreapta), la Cupa Mondială de taekwon-do ITF.

REMARCABIL… Sportivii de la “Liga de Est” Vaslui scriu istorie la Cupa Mondială de taekwon-do ITF, care se desfășoară în Slovenia, la Koper. În prima zi a competiției, vasluianul Andrei Chiriac a devenit campion mondial la tehnici speciale – seniori, iar Mircea Hondru a luat medalia de argint, tot la tehnici speciale – seniori. În cea de-a doua zi, Ștefan Frățian a devenit vicecampion mondial la tull individual, 2 Dan.

În perioada 1-9 octombrie, România participă la Cupa Mondială de taekwon-do ITF din Slovenia, Koper. C.S “Liga de Est” Vaslui a făcut deplasarea cu 8 sportivi, dintre care 4 seniori și 4 juniori. Este vorba despre Mircea Hondru, Andrei Chiriac, Ștefan Frățian, Dumitru Iordachi (seniori) și juniorii Amalia Codreanu, Matei Alexandru, Alin Moșuleț și George Surugiu. Alături de ei se află Mihai Hondru, antrenor de lot național. La această competiție participă 1304 sportivi din 52 de țări, dintre care 64 din România. Sportivii vasluieni au obținut rezultate senzaționale încă din primele zile de concurs. Andrei Chiriac a luat medalia de aur la tehnici speciale, probă la care Vasluiul a avut doi sportivi pe podium, locul doi fiind ocupat de Mircea Hondru. Tot în prima zi de concurs, Matei Alexandru s-a clasat pe locul 5 la luptă – juniori (60 kg). A doua zi, Ștefan Frățian a luat argintul la tull individual, Dan, seniori, iar George Surugiu s-a clasat pe locul 4 la tehnici speciale, juniori, competiție la care au participat 57 de concurenți.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.