spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

LIGA ZIMBRILOR | Duel pentru supraviețuire la Vaslui

- Advertisement -
LA SCOR… CSM Vaslui a fost eliminată din Cupa României, fiind învinsă la scor de Baia Mare. Vasluienii se pregătesc acum de derby-ul suferinței cu “U” Cluj.

DECISIV… CSM Vaslui este cu gândul doar la meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj, crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, iar înfrângerea cu Minaur Baia Mare din optimile Cupei României a fost asumată de conducere încă de la plecarea de la Vaslui.

Ovidiu Mihăilă i-a lăsat acasă pe cei mai importanți jucători ai echipei și i-a trimis la Baia Mare doar pe Robert Furak, Alexandru Ionescu, Eduard Cioată și Maxim Oancea dintre handbaliștii care prind minute la prima echipă. Minaur Baia Mare a dominat jocul de la un capăt la altul și s-a impus la o diferență clară, de 17 goluri: 41-24 (20-8). În această partidă, CSM Vaslui a debutat șapte jucători tineri, aduși de la echipe de tineret: Robert Frunză, Dumitru Toma, Andrei Gherasim (născuți în anul 2007), David Beligan (2006), Eduard Lăeșu, Mihai Turcu (2005), Darius Ungureanu (2003) și Florin Manea Ciurescu (2002). Cel mai bun marcator al Vasluiului a fost Maxim Oancea, cu 8 goluri marcate. Sâmbătă, 30 martie, de la ora 18:00, Sala Polivalentă din Vaslui va găzdui duelul dintre CSM Vaslui și Universitatea Cluj, din etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor. Partida este una decisivă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Înaintea acestui duel, Vasluiul e pe ultimul loc, cu 12 puncte, în timp ce clujenii sunt pe penultima poziție, cu 13 puncte. În tur, la Cluj-Napoca, CSM Vaslui s-a impus la o diferență de cinci goluri, 32-27.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.