spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Liga Zimbrilor | Nicio șansă pentru handbaliștii vasluieni

- Advertisement -
ÎNVINSĂ… CSM Vaslui a suferit cea de-a zecea înfrângere stagională, 28-39 cu Minaur Baia Mare, și rămâne pe locul de baraj în Liga Zimbrilor.

EȘEC SCONTAT… CSM Vaslui a fost surclasată de Minaur Baia Mare, scor 28-39 (13-21), în primul meci oficial din acest an. Vasluienii nu au emis pretenții în fața unei echipe puternice, cu un parcurs foarte bun în această ediție de campionat.

Minaur – CSM Vaslui a fost un adevărat galop de sănătate pentru gazde. Așa cum s-a întâmplat și în partida tur de la Vaslui, trupa pregătită de Bogdan Pralea nu a făcut fața băimărenilor, iar meciul a fost pierdut încă de la pauză. A fost o diferență de 8 goluri pentru Minaur după primele 30 de minute, 21-13. Vasluienii au făcut o primă repriză dezamăgitoare, cu multe greșeli copilărești din partea unor jucători despre care nu se poate spune că ar fi trebuit să le tremure mingea în mână. În repriza secundă, CSM-ul a mișcat ceva mai bine, a marcat mai multe goluri, dar asta și pentru că gazdele nu au mai forțat și au preferat să mențină un avans de 7-8 goluri. S-a terminat 38-29, iar CSM-ul suferă cea de-a 10-a înfrângere stagională. Pentru CSM Vaslui au marcat: Răzvan Chiratcu (7), Vladimir Carali (5), Gabriel Cumpănici (3), Vladislav Kobzîi (2), Alexandru Ionescu (2), Bogdan Cîrchea (2), Silvian Amihăesi (2), Rareș Păunică (2), Florin Acatrinei (2), Maksim Karamyshev (1) și Vlad Hușanu (1). În clasament, Vasluiul rămâne pe locul 11, cu 16 puncte, urmând ca în etapa următoare să joace, acasă, cu CSM București, într-un meci contând pentru runda cu numărul 17.

“Am ratat mult, am făcut multe greșeli”

După meci, antrenorul Bogdan Pralea a recunoscut superioritatea gazdelor. “Speram să facem un meci bun, dar n-a fost așa, din păcate pentru noi. Minaur Baia Mare este o echipă cu tradiție în handbal, se bate an de an la podium și acest lucru se vede în teren. Felicit gazdele pentru victorie, iar noi ne vom axa acum pe meciul următor. În tur, Baia Mare a avut 10 goluri cât am jucat șase la șase, iar apoi, când am schimbat șapte cu șase, în repriza a doua, am terminat la egalitate. Acum am ratat mult, am făcut multe greșeli neforțate și de aceea am luat multe goluri ușoare”, a spus antrenorul Bogdan Pralea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Urât, iar a dat Răzvan goluri multe, de altfel dacă ne uităm în caseta meciului, observăm ca marii jucători, asa zișii mai jucători, aduși pe bani destui la Vaslui au început sa simtă ca trebuie sa plece și și bat joc. Drojdii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.