6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

LIGA ZIMBRILOR | Victorie în ultima secundă

- Advertisement -

CU EMOȚII… CSM Vaslui a învins dramatic pe CSM Odorheiu Secuiesc, scor 26-25 (14-10), cu un gol cum rar se vede, marcat în ultima secundă. Golul victoriei a fost reușit de interul Gabriel Cumpănici, după o aruncare puternică de la 25 de metri! În urma acestui succes, vasluienii urcă pe locul 11, cu 12 puncte.

Handbaliștii vasluieni au făcut o primă repriză bună, aflându-se în avantaj în cea mai mare parte a timpului, iar la pauză au intrat cu un avans de patru goluri, 14-10. În repriza secundă, băieții pregătiți de Bogdan Pralea au făcut câteva erori atât în faza de apărare cât și în atac, dând șansa adversarilor să revină în joc. Așa cum s-a întâmplat și la meciul de la Timișoara, când pivotul Vladimir Carali a marcat golul victoriei în ultimele secunde, Vasluiul a obținut o nouă victorie dramatică. Harghitenii au egalat la 25, cu 5 secunde înainte de final, însă Gabriel Cumpănici, de la jumătatea terenului, a marcat golul victoriei: 26-25. Pentru CSM Vaslui au marcat: Răzvan Chiratcu (7 goluri), Florin Acatrinei (4), Silvian Amihăesi (4), Rareș Păunică (3), Dragoș Soare (3), Vladyslav Kobzîi (2), Gabriel Cumpănici (2) și Vladimir Carali (1). Cu o etapă înainte de finalul turului, CSM Vaslui se află pe locul 11, cu 12 puncte, la un singur punct de locurile care asigură salvarea directă de la retrogradare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Aloooo, trezirea zmeilor care va dați… Lăsați băutura și jocurile de toate felurile și banii buni luați la Vaslui și apucați vă și va treziți și jucați ceva.. Anu ăsta mai aveți ceva bulan și nu retrogradați, la anu nu se știe, bine, asta dacă o sa mai aveți bani. Și mai aveți noroc ca e și an preelectoral.. A ajuns Răzvan Chiratcu sa va dea golurile? Vedetelor, Aloooo, trezirea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.