spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Limuzine furate din UE ajung prin Neamţ. Noii deținători ai mașinilor, cercetați dacă au legătură cu infracțiunile

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Limuzine furate din ţări ale Uniunii Europene ajung, tot mai multe, prin Neamţ în ultima perioadă. Anchetele urmează să stabilească dacă noii deținători sunt autorii furturilor.

Ultimul autoturism de pe „listă“ este un BMW, care a fost găsit, pe 8 martie 2023, în timpul unei misiuni ce viza prevenirea şi combaterea furturilor şi traficului cu autovehicule, în curtea casei unui bărbat de 49 de ani, din Roman. Maşina figura ca sustrasă din Spania, de pe 7 iulie 2021. Nemţeanul este cercetat pentru tăinuire.

Un caz mult mai amplu ieşea la iveală, pe 25 februarie 2023. O motocicletă Harley Davidson, furată de pe tertoriul Marii Britanii, alături de alte vehicule, între care un autoturism şi o autoutilitară, a fost găsită, în urma unei descinderi, la un nemţean din oraşul Roznov.

„Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Roznov, la imobilul unui bărbat de 45 de ani, fiind identificate trei vehicule în valoare de aproximativ 80.000 de euro, ce au fost sustrase de pe teritoriul statului Marii Britanii, în perioada 2021-2022“, declara subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IJP Neamţ…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/limuzine-furate-din-ue-ajung-prin-neamt-noii-2253036.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.