2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Limuzine sustrase din ţările UE, ajunse fraudulos în Neamţ. Ultimele capturi ale investigatorilor

- Advertisement -

În urmă cu două zile, cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au avut o misiune care a vizat prevenirea şi combaterea furturilor şi traficului cu autovehicule. O „surpriză“ avea să apară în localitatea Ştefan cel Mare, unde a fost depistată o maşină care figura ca fiind furată dintr-un stat străin.

„Poliţiştii au identificat în curtea unui imobil din Ştefan cel Mare, aparţinând unui bărbat de 44 de ani, un autoturism în valoare de 15.000 de euro, înmatriculat în Germania, care a fost sustras de pe teritoriul statului german. Se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului Piatra Neamţ“, a declarat subcomisarul Ramona Ciofu.

Acţiunile oamenilor legii s-au concretizat şi în alt caz, pe 17 noiembrie 2022. În faţa unei locuinţe de pe strada Mihail Sadoveanu din oraşul Târgu Neamţ a fost descoperit un utilaj agricol, care era expus în vederea vânzării. Verificările au relevat faptul că tractorul, care costa mai multe mii de euro, fusese furat din Olanda…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/limuzine-sustrase-din-tarile-ue-ajunse-fraudulos-2221227.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.