Linia ferată București-Constanța, blocată. Cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Linia de cale ferată care leagă București de Constanța este blocată, după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrare în stația Fetești. Se stabilesc rute ocolitoare astfel încât trenurile de călători să poată circula în continuare.

Cinci din cele 40 de vagoane ale trenului de marfă au deraiat și au blocat ambele sensuri. Totodată, ambele fire de circulație au fost avariate.

Companiile feroviare de călători pot lua decizia de a stabili rute deviate pentru a menține operațional traficul spre și dinspre litoral.

CFR a anunțat deja o astfel de rută ocolitoare pentru trenul IR 1945, care vine dinspre Mangalia și care va trece prin Țăndărei, evitând astfel blocajul din zona Fetești.

CFR SA informează că a trimis în teren echipe de intervenție pentru a stabili care sunt soluțiile necesare pentru remedierea avariilor dar și durata lucrărilor. De asemenea, se așteaptă și o evaluare a pagubelor produse de deraierea trenului de marfă. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/linia-ferata-bucuresti-constanta-blocata-cinci-vagoane-ale-unui-tren-de-marfa-au-deraiat-1606445
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ