0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

LINISTEA DINAINTEA „FINALEI”

- Advertisement -

Vasluienii pregãtesc în liniste asaltul final

SILENZIO STAMPA… Vasluiul fierbe în asteptarea marelui meci de la Galati, unde o victorie ar putea cântãri cât un campionat. Entuziasti dupã sapte succese consecutive, „galben-verzii” au decis sã intre în „silenzio stampa” pânã dupã ultima etapã. Desi nu mai au nici un obiectiv în acest final de campionat cei de la Otelul vor trage cu dintii pentru a ne încurca. Astãzi, la Galati se sãrbãtoreste un an de la câstigarea titlului, iar fanii le-au cerut otelarilor o victorie împotriva Vasluiului.

Dacã cele douã echipe s-au bãtut anul trecut cot la cot pentru câstigarea campionatului, anul acesta meciul are mizã doar pentru FC Vaslui. “Galben-verzii” simt cã trofeul poate rãmâne în Moldova si sunt foarte conectati la acest final de campionat. Wesley, Adailton, Sânmãrtean si compania au luat decizia de a nu mai declara absolut nimic pânã dupã ultima etapã si se concentreazã cât pot la antrenamente. Vestea bunã pentru Augusto Inacio este cã la Galati vor putea juca si Sânmãrtean si Marius Constantin, reveniti dupã o etapã de suspendare. De asemenea, Papp, Temwanjera si Costin sunt refãcuti si gata sã fie aruncati în luptã. “Nu avem nimic de spus. Vom vorbi pe teren!”, au fost singurele cuvinte smulse din gura jucãtorilor la antrenamentul de ieri.

Si finantatorul Adrian Porumboiu vede meciul de la Galati ca pe un duel cu armele pe masã si crede cã un egal sau o înfrângere ar echivala cu ratarea titlului. „Avem sperante mari la titlu, dar toate se duc cãtre Galati. Trebuie sã jucãm excelent ca sã cîstigãm. Dacã nu vom cîstiga acolo, adio! Va fi un meci cu sãbiile pe masã, e usor de dedus de ce, dar asa trebuie sã fie. Dacã nu-i batem, asta-i viata!”, a declarat Adrian Porumboiu.

La fix un an de la câstigarea campionatului, la Galati este tensiune, desi echipa lui Dorinel Munteanu a câstigat trei meciuri consecutive. Fanii sunt supãrati pe jucãtori pentru ratarea locurilor de Europa si nu mai contenesc cu amenintãrile. Ultimul luat în colimator este portarul Grahovac, cel care a rãspuns provocãrilor fanilor si a ripostat la adresa acestora. Starea de tensiune este accentuatã si de criza financiarã ce se anuntã asupra echipei si de faptul cã mai multi titulari au depus deja memorii la LPF, neplãtiti fiind de luni bune. Toate acestea vor pãli însã mâine searã când, mai înainte de toate, se va juca pentru orgolii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

136 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.