spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Lipsa locurilor de parcare din Huși le dă idei localnicilor! Unii și-au luat singuri câte o bucată din domeniul public, pentru a-și face parcare proprie (FOTO)

- Advertisement -

PROBLEMĂ… Locurile de parcare sunt prea puține la Huși față de numărul tot mai mare de autoturisme din oraș, ceea ce dă mari bătăi de cap proprietarilor de vehicule. Mai ales când vor să le parcheze mai aproape de domiciliu, în condițiile în care locuiesc la bloc, situația se complică cel mai mult. Unii însă, mai descurcăreți, caută soluții, însă acestea nu prea sunt în acord cu buna-cuviință civică. De pildă, unii, fără a avea vreo autorizație de la Primărie, și-au marcat câte un loc de parcare, fie cu o bucată de fier, fie cu câte o tablă pe care și-au scris numele mașinii sau chiar „loc rezervat”. Evident, totul fără a avea vreun temei legal, ceea ce a generat nemulțumirea vecinilor. Reacțiile loc nu se lasă așteptate, însă mai mult în mediul online s-au făcut auzite. De exemplu, un localnic a cerut ajutorul Poliției Locale, arătând printr-o imagine cum un vecin și-a însușit o bucată din domeniul public, pentru a-și face o parcare… proprie. Mesajul lansat public e unul destul de mânios, dar cei mai mulți hușeni îi dau dreptate. „Politia locală ar putea aduce ceva bănuți la bugetul local. Ieșiți pe teren. Mâine intru cu mașina în el și deschid proces, să vedem cine este responsabil”, a scris petiționarul. Reprezentanții Primăriei Huși au luat de multe ori în discuție, în Consiliu Local, faptul că sunt prea puține locuri de parcare, însă diversele idei încă nu s-au pus în practică. Cert este, spun edilii, că nimeni nu are dreptul să ocupe domeniul public în niciun fel, nici măcar prin astfel de „marcaje” ilegale, iar cei care recurg la asemenea soluții, sunt pasibili de amendă, asta dacă, evident, Poliția Locală ar veni să le constate… isprăvile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Mirlani kurve și jeguri multe în satul ala . Ghertoi jmrnari parșivi și împuțiți rău mirlanii aia de la husi. Jeguri de penali șpăgari excroci și panarame de girtani alcolisti. Labagiil muisti la greu tirtanii aia.

 2. Multe jeguri mirlamite de la prut are orașul ala de mirlani . Am trecut prin orașul ala spre vama. Numai mirlani și bețivani ordinari acolo.

 3. Atat timp cât o mare majoritate a locatarilor au câte 3 mașini de familie, niciodată nu vor fi locuri de parcare. Fizic nu ai unde să le parchezi pe toate legal.

  • Exact au 3 mașini de familie dar nu merg decât gara zona cu ele și le țin parcate pe unde apucă . Cine a proiectat orașul nu a prevăzut că o să fie plin de mașini. Dar cu o mai multă implicare a primarului se poate găsi o cale . Una este aia cu garajele dintre blocuri arata oribil

 4. La A.N.L.-urile din zona industriala unii s-au pus stăpâni pe porțiuni din spațiul verde , si-au făcut parcari private sau sunt stăpâni pe locurile de parcare . Pe primar îl doare-n p…. fiindcă a mai luat un mandat

  • Normal dacă stau in chirie pe 100 de lei lunar sa își fiecare câte o mașină, cică alea sunt locuințe ptr saraci familii defavorizate dar ei sunt niște îmbuibați plini de lovele

 5. Locurile de parcare sunt din ce in ce mai greu de facut. Atunci sa eliberam unele din ele pe care stau rable nemiscate de ani de zile. Este lege data ca cine nu are RCA nu poate sa parcheze pe domeniul public. Daca s-ar aplica s-ar elibera minim 25% din locurri. Sunt din alt oras, dar si in jurul blocului meu parca e cimitir de rable. Oricum cat mai avem alegeri anul acesta nu se vor lua masuri ca suparam cocalarii cu rable, dar macar de la anul sa se actioneze!

 6. Soluții ar fi dar nimeni nu vrea sa își asume , poate acum primarul după ce a câștigat un nou mandat sa ia masuri serioase. Domeniul public este plin de garaje dar în interior este plin de bagaje murături vin etc iar mașina tot pe spațiul public este parcată, demolarea tuturor garajelor de pe spațiul public vrei garaj stai la casă. Ridicarea rablelor de pe spațiul public care nu circula nu au itp rovigneta asigurare de 1 an . Identificarea unor noi spații de parcare sunt maidane inte blocuri ori fac spatii verzi ori locuri se joaca ori parcări. Sunt unii la blocuri care au îngrădit cu garduri spatiile din fata blocului de ce ?!?! Mergeți în jurul stadionului sa vedeți garaje infecte hidoase, în jurul spitalului , în spate la finanțe cum stă maidanul ala nefolosit.

  • Ai perfectă dreptate ! Cât a fost viceprimar Aurel Căciulă, a încercat să facă un pic de ordine printre cei cu garaje construite abuziv între blocuri, dar nu a reușit datorită intervențiilor de tot felul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.