Lista aroganțelor făcute de Beatrice Rancea pentru care a intrat în vizorul procurorilor anti-mafia! Cea mai tare dintre ele: excursie pentru mama, plătită din banii Operei!

Procurorii DIICOT au descins recent la sediul Operei ieșene. Anchetatorii au ridicat saci cu documente, dar au și dus la audieri mai multe persoane, printre care și pe managerul ONRI, Beatrice Rancea, dar și pe Alighieri Iațâc. Oamenii legii susțin că Beatrice Rancea a contribuit la măsluirea unor documente de cazare într-un hotel din Iași. Printre cazările respective se regăsea și cea a mamei ei, spun procurorii. Reporterii „BZI” vă prezintă în exclusivitate detalii cutremurătoare din acest dosar, ce privește jaful care s-a desfășurat în instituție: totul, pe bani publici!

Reporterii „BZI” vă prezintă în exclusivitate detalii din dosarul DIICOT care a cutremurat din temelii Opera Națională Română din Iași (ONRI)! Scandalul a izbucnit în urmă cu aproximativ un an, când a fost demisă contabila-șefă a instituției, Alice Simona Gogan. De altfel, aceasta din urmă este și denunțătoare în cauza penală care o privește pe Beatrice Rancea, managerul ONRI.
Alice Simona Gogan a fost cea care a sesizat procurorii cu privire la infracțiunile care s-au desfășurat în cadrul instituției. Aceasta a susținut că, printr-un management defectuos, bazat pe însușirea de bunuri și bani, pe falsificarea de acte contabile în scopul implementării unor cheltuieli fictive din gestiune, urmate de scoaterea frauduloasă a sumelor de bani și însușirea acestora, managerul instituției, împreună cu apropiați de-ai săi, ar fi păgubit instituția cu peste 500.000 de euro.

Anchetatorii DIICOT au verificat informațiile primite: Corpul de Control al Primului Ministru a constatat nereguli și la București!

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus începerea urmăririi penale pe 30 iunie 2020, cu privire la infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat și delapidare cu consecințe deosebit de grave. După numai două luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și-a declinat competența de soluționare a unei alte sesizări venită din partea Corpului de Control al Primului Ministru. …https://www.bzi.ro/lista-arogantelor-facute-de-beatrice-rancea-pentru-care-a-intrat-in-vizorul-procurorilor-anti-mafia-cea-mai-tare-dintre-ele-excursie-pentru-mama-platita-din-banii-operei-exclusiv-4139680?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ