22 C
Vaslui
02-iul.-2022

LISTĂ. Rata de vaccinare în fiecare școală și grădiniță din țară. În peste 1.100 de unități, nicio persoană nu este vaccinată

Ministerul Educaţiei a publicat, sâmbătă, lista cu rata de vaccinare în fiecare școală și grădiniță din țară. Potrivit acesteia, în peste 1.100 de astfel de unități de învățământ, nicio persoană nu este vaccinată împotriva COVID-19. La polul opus, în peste 2.300 de unități rata de imunizare este de 100%.

Peste 71,8% dintre școlile din întreaga țară vor funcționa săptămâna viitoare cu activitate față în față, având în vedere rata de vaccinare de peste 60% în rândul personalului din unitățile de învățământ, a anunțat vineri Ministerul Educației.

În urma centralizării datelor raportate de inspectoratelor școlare județene, în săptămâna 15-21 noiembrie 2021, unitățile de învățământ, inclusiv palatele copiilor, cluburile copiilor, cluburile sportive școlare, vor funcționa astfel:

-Număr unități cu activitate față în față: 12.882 (71,86%);

-Număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a ratei de vaccinare mai mică de 60%: 4.983 (27,8%);

-Număr unități cu activitatea integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 3 alin. 2 din ordinul comun (solicitare a unității și aprobare ISJ/ISMB): 55 (0,31%);

-Număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 6 alin. 2 din ordinul comun (cel puțin 50% din nr. de clase suspendate): 6 (0,03%);

-Număr unități de învățământ integral în sistem online ca urmare a aplicării art. 6 alin. 9 din ordinul comun (anchetă DSP, hotărâre CJSU): 0.

În peste 1.100 de unități de învățământ, nicio persoană nu este vaccinată

Sâmbătă, Ministerul Educației a publicat lista completă a unităților de învățământ și ratele afecte de vaccinare ale personalului. datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie.

Conform acestei liste, în peste 1.100 de unități de învățământ din România rata de vaccinare este de 0%, adică niciun membru al personalului nu și-a făcut vaccinul anti-Covid. Prin urmare, în toate aceste școli, orele se vor desfășura în format online și săptămâna viitoare.

La polul opus, sunt peste 2.300 de unităţi de învăţământ cu o rată de vaccinare de 100%. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/educatie/lista-rata-de-vaccinare-in-fiecare-scoala-si-gradinita-din-tara-in-peste-1-100-de-unitati-nicio-persoana-nu-este-vaccinata-1735021

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here