spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Liviu Guță, dezvăluiri uimitoare despre cearta cu Costi Ioniță!

- Advertisement -

Liviu Guță a fost invitat la podcastul ,,Fiță cu Adiță”, iar celebrul manelist a vorbit despre toate momentele cheie ale carierei, inclusiv despre ruptura de Costi Ioniță și a dezvăluit suma surprinzătoare pe care a primit-o pentru piesa ,,De ce mă minți”.

Liviu Guță, 42 de ani, este unul dintre cei mai celebri maneliști, care s-a făcut cunoscut publicului larg, la începutul anilor 2000 cu piesa ,,De ce mă minți”, care a devenit un hit instant. Totuși viața sa, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal ascunde momente de cumpănă mai puțin cunoscute, până la acest moment.

Liviu Guță a dezvăluit la podcastul Fiță cu Adiță cum anume s-a rupt relația sa cu Costi Ioniță, cei doi fiind prieteni și colaborând la un album. Guță a povestit despre ultima conversație dintre ei, când Costi Ioniță i-a întors spatele.

,,Am făcut un album cu Costi Ioniță, 75% compus de mine și 25% compus de el. Eu l-am sunat mai demult, el era în America. I-am spus: ,,Vreau să mă ajuți pe mine, să ajung în America cu vocea mea”. Și mi-a zis ,,Eu cu tine nu mai am nicio relație!”, m-am gândit că poate s-a văzut în America și a uitat„, a dezvăluit cu dezamăgire Guță…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/liviu-guta-dezvaluiri-cearta-costi-ionita-635418.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.