spot_img
17.9 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Liz Truss a rezistat mai puțin decât o salată. Gluma care s-a viralizat în Marea Britanie

- Advertisement -

Înlăturarea de la putere a premierului britanic Liz Truss era un deznodământ atât de anticipat în Regatul Unit încât una dintre glumele cele mai comentate din ultimele zile a fost un simulacru de concurs pentru a stabili cine are „termenul de valabilitate” mai lung: o salată de supermarket sau şefa executivului britanic. A câştigat lăptuca, notează EFE.

Tabloidul Daily Star a împins gluma atât de departe încât, timp de o săptămână, a transmis în direct 24 de ore din 24 un video în care apărea o salată Iceberg, „gătită” cu o pereche de ochelari şi cu o perucă blondă, iar alături trona un portret al liderei conservatoare Liz Truss, care a anunţat joi că va demisiona.

„Truss a pierdut concursul”, a titrat joi cu mândrie tabloidul Daily Star, care a reuşit să popularizeze imaginea salatei ca metaforă a efemerului mandat al politicianului conservator, ce a intrat în istorie ca premierul cu cea mai scurtă şedere la Downing Street…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/liz-truss-a-rezistat-mai-putin-decat-o-salata-2214438.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.