spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

Localnicii din Ibiza se mută în mașini după ce prețurile chiriilor au explodat pe insula unde petrec miliardarii

- Advertisement -

Mulți localnici din Ibiza trăiesc în condiții precare din cauza costurilor ridicate de închiriere a locuințelor. Anul trecut, CIG, un organism reprezentativ al poliției din garda civilă, a declarat că „trei sau patru” dintre ofițerii săi locuiau în mașini pe insula unde petrec miliardarii.

Mulți alți localnici s-au mutat în automobile și corturi, din cauze financiare. Acesta este și cazul unui tânăr care s-a mutat într-o mașină Kia, la umbra unui copac, chiar lângă drumul principal, din apropierea orașului Ibiza, scrie BBC. „Mi-e dor de lucrurile de bază care fac viața confortabilă, cum ar fi să poți sta în picioare în propria ta casă, să poți găti normal sau chiar să deschid un sertar și să scot niște șosete”, spune César Nebrera pentru reporterii BBC, în timp ce-și toarnă o cafea preparată în portbagajul mașinii sale. „Acestea sunt genul de lucruri pe care le ratezi când locuiești într-o mașină”, mai spune tânărul.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/localnicii-din-ibiza-se-muta-in-masini-dupa-ce-preturile-chiriilor-au-explodat-pe-insula-unde-petrec-miliardarii-2749445

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.