spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Locatarii blocului din Craiova afectat de explozie au fost lăsați să revină acasă pe propriul risc: Ne e frică, dar unde să ne ducem?

- Advertisement -

După calvarul prin care au trecut în noaptea exploziei, locatarii blocului din Craiova în care un etaj s-a prăbușit după deflagrație au fost lăsați să se întoarcă în locuințe, dar pe proprie răspundere. Asta pentru că autoritățile și-au pasat responsabilitatea și le-au dat oamenilor doar o încuviințare verbală, nu un document scris care să ateste siguranța clădirii.

Utilajele au îndepărtat ruinele blocului afectat serios de explozie, însă în momentul în care a trebuit ca cineva să-și asume în mod oficial întoarcerea oamenilor în locuințe, autoritățile au dat din colț în colț. Cosmin Gagiu, director la serviciul de asistență socială Craiova: „O mare parte dintre locatari se vor întoarce în case, ce știm, Inspectoratul de Stat în Construcții a terminat demolarea și a asigurat peretele și mai ales tavanul care a rămas suspendat.” Dan Diaconu, prefectul de Dolj: „Avizul, dacă a fost emis sau se emite acum, pentru că vorbele…  răspunderea este în totalitate a Inspectoratului de Stat în Construcții.”

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/locatarii-blocului-din-craiova-afectat-de-explozie-au-fost-lasati-sa-revina-acasa-pe-propriul-risc-ne-e-frica-dar-unde-sa-ne-ducem-2766837

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.