spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Locomotivă în flăcări din cauza unui scurtcircuit! Călătorii au fost în siguranță!

- Advertisement -
FOC… Incendiul a izbucnit în interiorul unei locomotive, aflată în stația CFR Bârlad, iar călătorii s-au evacuat imediat.

UPS…Un incendiu violent a izbucnit în interiorul unei locomotive, aflată în stația CFR Bârlad. Imediat a fost decuplată și trasă la câțiva metri de vagoane, iar călătorii au fost în siguranță. În schimb, locomotiva trenului 6311, tren care circulă pe relația Tecuci – Iași, a fost „preluată” imediat de pompieri.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unei locomotive, aflată în stația CFR Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, locomotiva era inundată cu fum, fusese deja decuplată de la restul garniturii de tren și se afla trasă la o distanță care să asigure siguranța călătorilor. Exista pericolul de propagare a incendiului la toate compartimentele locomotivei. În câteva minute incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate victime. Au fost deteriorate mai multe componente electrice ale locomotivei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la compartimentul de ventilare (conductor electric deteriorat și neizolat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere)”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.