Locomotivă în flăcări în stația CFR Bârlad (FOTO, VIDEO)

FOC… O locomotivă care adusese la Bârlad trenul mRegio Iași – Bârlad, în jurul orelor 13.20, a luat foc la compartimentul motor, în timp ce se deplasa pentru a se cupla cu garnitura ce trebuia să se întoarcă la Iași. În timpul acestei manevre, după ce călătorii coborâseră din tren, la locomotivă a început să iasă fum de la compartimentul motor. Au fost anunțați pompierii bârlădeni, la 112, la orele 13.26.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locomotivă  aflată în Stația CFR Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul compartimentului motor. După aproximativ 25 minute, incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

„Locomotiva se deplasa pe linia ferată ca să se cupleze cu garnitura de tren pentru cursa retur, Bârlad – Iași, a trenului Regio. A fost doar o degajare mare de fum, n-a fost nimeni în pericol”, ne-a precizat șeful Stației CFR Bârlad.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ