spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Lora se pregătește să aibă un copil. Vedeta a mărturisit cum a influențat-o mama ei în luarea acestei decizii

- Advertisement -

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de aproape cinci ani, iar vedeta a mărturisit în sfârșit că își dorește să aibă o familie mai puțin obișnuită.

Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu se află într-o relație de ani de zile, iar fanii se așteaptă ca în orice moment cei doi să facă nuntă și chiar să aducă pe lume un copil.

În cadrul unei sesiuni , pe Instagram, Lora a dezăluit fanilor care sunt planurile ei pentru întemeierea unei familii.

La întrebarea unuia dintre fani care au vru să știe dacă vedeta vrea să înfieze un copil, Lora a răspusn extrem de sincer, ba chiar a mărturisit și motivul pentru care și-ar dori o familie „inedită”.

”Ți-ar plăcea să adopți?”, este întrebarea venită din partea unui internaut mai curios, care a generat imediat o reacție din partea artistei.

Lora a recunoscut că își dorește foarte mult să adopte un copil, mai ales pentru că cea mai dragă ființă, mama sa, care a decedat anul trecut, din cauza unei boli grave, fusese la rândul ei adoptată.

”Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost răspunsul surprinzător oferit de Lora, căci, nu multă lumea știa până la acest moment că cea care a adus-o pe lume, de fapt, a fost adoptată de o familie cu suflet mare, relatează SpyNews. https://www.romaniatv.net/lora-se-pregateste-sa-aiba-un-copil-vedeta-a-marturisit-cum-a-influentat-o-mama-ei-in-luarea-acestei-decizii_5785383.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.