spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

UPDATE! Loredana Atănăsoaie, încă 30 zile în arest preventiv

- Advertisement -

UPDATE! Solicitarea procurorilor a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți, iar mandatul Loredanei Atănăsoaie a fost prelungit cu încă 30 zile. „A început să regrete încă din primul moment, merge pe aceeași linie, aceeași poziție, a început să aibă coșmaruri, se roagă să fie iertată și, bineînțeles, este de acord să îi fie prelungită măsura de arest preventiv, pentru că, în continuare, și ea se consideră un pericol pentru ordinea publică”, a declarat avocatul Loredanei Atănăsoaie.

CU CĂTUȘE… Loredana Atănăsoaie, tânăra care a ucis-o pe Alina Ciobanu, a fost adusă, în urmă cu câteva momente, la Tribunalul Constanța. Procurorii care anchetează cazul cer prelungirea arestului preventiv cu încă 30 zile. Cel mai probabil, judecătorul va aproba solicitarea acestora, dat fiind faptul că Loredana și-a recunoscut fapta.

Potrivit avocatului familiei Ciobanu, Loredana a introdus, înățată de avocați, o teză de legitimă apărare. Aceasta a povestit, zilele trecute, procurorilor că între ea și prietena ei a avut o luptă corp la corp: „în timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul. În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr. După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mărturisit Loredana în fața procurorilor.

Loredana: „V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă”

De asemenea, tânăra a povestit că a lăsat, preț de câteva minute, valiza cu trupul Alinei lângă tomberoane: „Am coborât cu liftul de la etaj, pe ușa din spate a hotelului, la parter am abandonat pentru câteva minute valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane, după care am urcat în cameră să-mi iau cardul și când am ieșit din cameră m-am întâlnit și cu V., care ieșise din camera unde stătea. V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă. Menționez că eu voiam să iau carnetul de note din cameră, însă nu am mai apucat pentru că eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”, a afirmat tânăra. Loredana Atănăsoaie a mai mărturisit că își regretă fapta și că i s-a întâmplat să-și viseze victima. „Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. O nenorocita adică acum spune ca sa aparat da Eu ma lasam bătută strânsă de Găt si nu-i dădeam lovitura fatală Avocatul este un ordinar care vrea sa dovedească ca este bun Justiție Oarba toți Procurori Judecători Avocați calitate ZERO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.