Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei

Din păcate pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos, intervenția a reprezentat un dezastru din toate punctele de vedere pentru că fesele ei, între timp, au “putrezit”. Vă dezvăluim, în continuare, cum a ajuns blondina în această situație și cu ce i-ar fi cumpărat tăcerea patronul clinicii unde a efectuat procedura.

La începutul anului 2019, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. Din acel moment, fosta asistentă și-a prezentat “investiția” din toate unghiurile, cu fiecare ocazie. Totuși, dacă implanturile cu silicoane au termen de valabilitate de zeci de ani, altfel stă treaba când vine vorba de posterior. După câteva luni, el trebuie “upgradat”, ceea ce a făcut, recent, și blondina.

Medicul ar fi folosit substanțe ieftine

Potrivit surselor cancan.ro, Loredana Chivu a repetat procedura de injectare fesieră la o clinică privată din Capitală, vizitată, de-a lungul timpului, de multe vedete autohtone. Surse din zona medicală susțin că intervenția ar fi costat mai puțin față de prețul obișnuit de pe piață, lucru care, la început, i-ar fi convenit de minune ex-asistentei TV. Costul redus își are, însă, și o explicație logică.

Unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru a-i silicona posteriorul, motiv pentru care intervenția a fost sinonimă cu dezastrul. După ce i-au “putrezit” fesele, Loredana Chivu s-a dus la clinica unde a efectuat procedura pentru a primi explicații. Ar fi urmat o negociere dură cu proprietarul clinicii, iar vedeta, pentru a renunța la orice fel de pretenții, ar fi primit cadou o mașină.

Câte operații estetice are Loredana Chivu? Fosta asistentă TV și-a făcut prima intervenție la 17 ani

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute ”fete de oraș” din România. Frumoasa blondină a devenit cunoscută ca și asistentă TV la emisiunea prezentată de Dan Capatos, unde s-a luptat pentru acest post cu Adelina Pestrițu. De-a lungul timpului vedeta s-a transformat total, mai ales că s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni de mai multe ori. …https://www.bzi.ro/loredanei-chivu-i-au-putrezit-fesele-imagini-socante-cu-posteriorul-siliconat-al-blondei-4173206?utm_source=website&utm_medium=top-stiri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ