22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Lorent, demis!

Schimbare in PDL Husi, inainte de Craciun

MUTARE SURPRIZÃ… Asearã, Biroul Permanent Judetean al PDL a decis demiterea presedintelui organizatiei municipale Husi a Partidului Democrat Liberal, fostul viceprimar Romicã Lorent. Pe baza deciziei conducerii PDL judetene, mandatul de presedinte interimar al organizatiei municipale Husi a fost preluat de deputatul Dan Marian, liderul judetean PDL. Romicã Lorent a fost acuzat de colegii de partid de neimplicare în activitatea internã a organizatiei municipale, desi a avut un termen de gratie de cinci luni, în care ar fi putut rezolva toate problemele ridicate de organizatia judeteanã.

Colegii din conducerea judeteanã a PDL i-au reprosat lui Lorent faptul cã nu s-a implicat deloc în activitatea internã a organizatiei municipale, de pe pozitia de presedinte, nu a efectuat recensãmântul membrilor democrat-liberali din Husi si nu a finalizat organizarea pe sectii de votare a membrilor de partid. Drept urmare, s-a decis schimbarea din functia de presedinte, Romicã Lorent urmând sã rãmânã simplu membru în partid. Grav este cã Lorent a avut o perioadã de cinci luni de zile, în care trebuia sã îndeplineascã solicitãrile venite de la organizatia judeteanã, însã acesta nu a fãcut nimic si organizatia municipalã a intrat în derivã. Biroul Permanent Judetean a decis ca, pânã la organizarea alegerilor la nivelul organizatiei municipale, functia interimarã de conducere a PDL Husi sã revinã deputatului Dan Marian, presedintele organizatiei judetene. “Motivatia principalã a fost cã dl. Lorent nu s-a implicat în activitatea organizatiei municipale, desi a avut destul timp la dispozitie pentru a rezolva o parte dintre probleme”, a spus deputatul Dan Marian, presedintele organizatiei judetene PDL. Alegerile pentru functia de presedinte si conducerea Biroului Politic Municipal ar urma sã se desfãsoare sâmbãtã, 19 februarie 2011, cu o sãptãmânã înaintea alegerilor pentru sefia organizatiei judetene.

S-au decis si presedintii de Colegii

Tot în sedinta de ieri, conducerea PDL Vaslui a decis si persoanele care vor coordona activitatea politicã pe colegiile uninominale din judet. Astfel, la Colegiul Vaslui functia de presedinte a revenit lui Corneliu Mihalache, la Bârlad – senatorul Vasile Pintilie, la Husi – deputatul Dan Marian, la Zorleni – deputatul Viorel Cãrare, la Negresti – deputatul Dragos Iftime, la Murgeni – Corneliu Plesu, iar pe Vaslui rural – Costicã Stefãnescu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here