Loteria Română iese la atac împotriva mogulului penal Maricel Păcuraru! Reacţia instituţiei după ce a fost ţepuită cu 5,4 milioane de euro, iar judecătorul procesului a dat 43 de amânări în 5 ani de tergiversări!

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au tergiversat încă o dată luarea unei decizii în dosarul în care Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, este acuzat de către procurori de spălare de bani, complicitate la spălare de bani și participație improprie la abuz în serviciu în dosarul Loteria Română. Până acum, judecătorul Cătălin Oprea a amânat de nu mai puţin de 43 de ori luarea unei decizii în acest dosar. De cealaltă parte, nici Loteria Română pare să nu mai aibă răbdare şi speră ca justiţia să facă lumină în acest caz după un şir lung de amânări.

Loteria Română iese la atac împotriva mogulului penal Maricel Păcuraru, în condiţiile în care Tribunalul Bucureşti a amânat pentru a 43-a oară luarea unei decizii în acest dosar, au precizat surse judicare pentru România TV.

Maricel Păcuraru, având calitatea de inculpat, ar fi trebuit să se prezinte luni, în instanţă, însă mogulul media nu a fost prezent la proces.

În schimb, reprezentanţii Loteriei au confirmat că au calitatea de parte civilă în acest dosar.

„Aşa cum reiese şi din portalul instanţelor de judecată, în dosarul indicat în mail-ul pe care ni l-aţi adresat, C.N. „Loteria Română” S.A. are calitatea de parte civilă.

La acest moment, nu dorim să facem nicio declaraţie pe aceasta temă pentru a nu aduce în niciun fel atingere procesului care se află în plină desfăşurare. Avem încredere în justiţie şi lăsăm autoritatea judecătoreasca să se pronunţe în aceasta speţa”, este răspunsul Loteriei Române, la solicitarea Româniatv.

Chiar astăzi, zeci de persoane au protestat în faţa sediului Tribunalului Bucureşti, unde are loc un termen din dosarul în care Maricel Păcuraru este acuzat de păgubirea Loteriei cu peste cinci milioane de euro. Oamenii spun că au ieşit în stradă pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de abuzurile făcute de mogulul Maricel Păcuraru şi de judecătorul care face orice e nevoie pentru a-l scăpa de pușcărie. …https://www.romaniatv.net/loteria-romana-iese-la-atac-impotriva-mogulului-penal-maricel-pacuraru-reactia-institutiei-dupa-ce-a-fost-tepuita-cu-54-milioane-de-euro-iar-judecatorul-procesului-a-dat-43-de-amanari-in-5-ani-de-t_5292913.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ