spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Lotul Național al canotorilor români a donat pentru un copil de 2 ani cu leucemie, un tricou semnat de toți! (FOTO)

- Advertisement -

AJUTOR PENRU ERIC Campioana Mondială Iuliana Buhuș, din comuna Alexandru Vlahuță, donează tricoul de la Campionatul Mondial de Canotaj, obținut acum câteva zile, semnat de tot lotul național al canotorilor români medaliați. Multumim frumos pentru gest! Eric este un băiețel din comuna Băcani, județul Vaslui, care are nevoie de ajutorul nostru pentru a se însănătoși. Diagnosticat cu cancer linfatic (leucemie) la o vârstă fragedă, speranța părinților a fost în mâinile medicilor de la spitalul Memorial din Turcia și acum se pare că este în Italia, unde l-a dus mama lui. În ajutorul lui Eric pot licita toți care citesc acesta apel făcut de Ștefan Alexandru Huțuleac, pentru a putea strânge suma necesară achitării tratamentului costisitor care îi poate salva viața micuțului. Viața lui Eric e în mâinile noastre. Prețul pentru a învinge cancerul: 30.000 de euro. Licitația organizată de Ștefan Alexandru Huțuleac pentru a oferi tricoul semnat de campionii români la canotaj, la mondialele recente, are loc pe Faceebook:

https://m.facebook.com/groups/2756992417667789/permalink/6598662420167417/

Mesajul mamei micuțului Eric este tulburător. „Vă multumesc tuturor celor care ne înțelegeți durerea, a mea și a soțului meu care este în genunchi în fața acestei dureri de nedescris! Vă rog,cu lacrimi în ochi, cu sufletul plin de disperare, nu ne părăsiți, ajutați-ne! Un ajutor cât de mic pentru Eric și noi este un miracol, salvează viața fiului nostru! Mulțumim tuturor celor care ne vor ajuta”, a spus mama lui Eric. Și micuțul bolnav de leucemie a transmis un mesaj celor care vor să-l ajute să-și salveze viața!

„Eu sunt Eric și îmi doresc să mă pot juca și să petrec timp minunat cu părinții mei. Am doar doi anișori, abia încep să descopăr lumea și culorile ei. Natura se desfășoară și ne învăluie cu frumusețea ei, iar eu sunt închis cu mami la un spital unde fac tratament pentru a lupta cu nemilosul diagnostic de LEUCEMIE. Eu sunt cuminte, sufăr alături de mami și totodata lupt ca să mă vindec și să ma ia mami acasă într-o frumoasă zi. Probabil că nu ai copilași, sau poate că ai și știi cât de importantă este sănătatea propriului copil. Vă rog, oameni frumoși și sănătoși să empatizați cu părinții mei și să le întindeți o mână de ajutor. Bunătatea nu se măsoară într-o anumită sumă, dar gestul, da! Dacă poți oferi chiar și un singur leu, eu, Eric, îți mulțumesc cu toată inimioara mea de copil. Să fiți sănătoși și binecuvântați, la fel cum le doresc și părinților mei! Cu speranța și dragoste, Eric”, a scris acesta, evident împreună cu părinții săi!

Ce trebuie să faceți ca să licitați

Licitația durează până marti 19 septembrie, ora 20:00 și începe de la suma de 500 lei. Suma minimă cu care se poate plusa este de 50 Ron. Iată și regulile licitației organizată de Ștefan Alexandru Huțuleac, pe Facebook: : https://m.facebook.com/groups/2756992417667789/permalink/6598662420167417/

-Dacă se va licita in ultimele 5 minute licitația se va prelungi cu 5 minute pentru a oferi timp și celui care vrea sa mai liciteze. (De exemplu: la ora 15⁵⁵ – licitația se va prelungi până 16⁰⁵- și tot așa…), a precizat Ștefan. Licitația se va închide după 5 minute de la ultima ofertă! Cîștigătorul licitației virează banii în unul din conturile de mai jos:

BENEFICIAR: Pintilie Dan (tatăl lui Eric)

IBAN : RO19RNCB0260125402340001

VALUTA: RON

IBAN: RO62RNCB0260125402340003

VALUTA : EURO

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.