Louis Munteanu, primul gol la Fiorentina

MARCATOR… Vasluianul Louis Munteanu (18 ani) a înscris cu o executie superbã în partida dintre Fiorentina Primavera si AS Roma Primavera, scor 2-3, în cel de-al doilea meci în tricoul Fiorentinei. Atacantul crescut la Viitorul Constanta a fost convocat de Adrian Mutu la nationalã României de tineret pentru jocurile cu Ucraina si Malta.

Louis Munteanu a marcat primul gol în tricoul Fiorentinei Primavera. În minutul 86, atacantul vasluian a înscris cu un sut frumos din afara careului, aproape de vinclul portii adverse. Pentru Munteanu, partida cu Roma a fost a doua jucatã pentru Fiorentina. La debut, atacantul a dat o pasã decisivã în succesul cu 2-1 împotriva celor de la Ascoli. Munteanu a fost titular, iar alãturi de el a evoluat si un alt român, fundasul Eduard Dutu. În vârstã de 18 ani, Louis Munteanu a fost cumpãrat în aceastã varã de Fiorentina pentru suma de 2 milioane de euro.

Vasluiul dã trei jucãtori la echipa nationalã de tineret

Louis Munteanu (Fiorentina Primavera), Alex Pascanu (Ponferradina) si Andrei Ciobanu (Viitorul Constanta), jucãtori nãscuti în judetul Vaslui, au fost convocati la echipa nationalã de tineret a României pentru meciurile cu Ucraina si Malta din preliminariile EURO 2021. Primul joc va avea loc pe 9 octombrie, în deplasare, cu Ucraina, urmând ca pe 13 octobmrie, România sã joace, acasã, cu Malta.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ