spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Loverboy, doi inculpaţi nu au obţinut clemenţă

- Advertisement -

■ au contestat în zadar arestarea la Curtea de Apel ■ ambii sînt pusi sub acuzare de procurorii DIICOT pentru trafic de minori, viol şi ameninţare ■ victima minoră a fost ademenită prin celebra metoda loverboy ■

Doi tineri din Dumbrava Roşie, care au fost încătuşaţi după ce au traficat şi violat o minoră, nu au avut parte de clemenţă la Curtea de Apel Bacău. Ambii au contestat cătuşele dispuse de Tribunalul Neamţ la instanţa superioară, însă demersul a fost inutil şi i-a costat pe acuzaţi cîte 200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

„În baza art.425/1 alin.7 pct.1 lit.b Cod proc.pen., raportat la art.204 Cod proc.pen., respinge ca nefondate contestaţiile formulate de contestatorii – inculpaţi Stanciu Gheorghe Claudiu şi Iacob Alexandru Florin împotriva încheierii nr.82/U din 26.08.2021 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Neamţ în dosarul nr. 2242/103/2021, pe care o menţine.

În baza art.275 alin.2,4 Cod proc.pen., obligă contestatorii-inculpaţi la plata sumei de cîte 200 de lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. În baza art.275 al.6 C.proc.pen., dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor avocaţilor din oficiu ai contestatorilor – inculpaţi, ce vor rămîne în sarcina statului. Definitivă“, conform Curţii de Apel Bacău.

Ambii au fost puşi sub acuzare de procurorii DIICOT Neamţ, pentru acuze de trafic de minori, viol şi ameninţare. Cercetările efectuate în cauză au stabilit că unul dintre inculpaţi, prin folosirea celebei metode loverboy, a ademenit partea vătămată minoră, iar în perioada iulie-august 2021 a exploatate-o în scopuri sexuale. Concret, adolescenta a fost transportată, în mai multe rînduri, în incinta unui local din Piatra Neamţ, ocazie cu care a fost constrînsă să danseze îmbracată sumar, pentru persoanele din bar. …https://monitorulneamt.ro/loverboy-doi-inculpati-nu-au-obtinut-clementa/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.