„Loverboy-ul” din Zorleni, 7 ani de închisoare și daune morale de 50.000 de lei!

Nelu Marian Anghel

SEX CU O MINORĂ… Un bărbat deja „celebru” , Anghel Nelu Marian, din comuna Zorleni, trimis în 2019 în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunilor de: act sexual cu un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, în formă continuată, a fost condamnat în prima instanță la trei ani și șase luni închisoare pentru faptele sale! Fiind recidivist și în perioada post condamnatorie, la cei 3,6 ani s-au adăugat alți trei ani, fiindu-i revocată suspendarea pedepsei anterioare. Vă reamintim cazul minorei de 13 ani, din comuna Zorleni, a cărei mamă, Mirela, a apărut și la emisiunea „Acces Direct” acum ceva timp, unde s-a făcut de râs, precizând că practică prostituția pentru a-și putea crește cei patru copii. DGASPC Vaslui a intervenit, i-a luat din mediul nesănătos și imoral în care erau crescuți pe toți cei patru copii, printre ei fiind și fata de 13 ani. Fată care avea să recunoască la sedințele de recuperare psihologică că fusese agresată sexual de concubinul mamei sale, Nelu Marian Anghel. Cum pedeapsa este absolut ridicolă față de faptele acestui individ , Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a făcut apel la Tribunalul Vaslui.

Iată faptele acestui monstru cu chip de om, extrase din rechizitoriul întocmit de procurorul de caz: act sexual cu un minor, săvârșit asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, în formă continuată (faptă comisă în perioada ian-feb.2017), act sexual cu minor în formă continuată (faptă comisă în perioada feb- sept. 2017), lovirea sau alte violențe, faptă comisă în seara de 05.12.2017), act sexual cu un minor în formă continuată (faptă comisă în noaptea de 28/29.01.2018”.

Sentință ridicolă: 3 ani și șase luni închisoare plus 3 ani rămași neexecutați!

Sentința dată de instanța bârlădeană este:  „Condamnă pe inculpatul ANGHEL NELU MARIAN, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, săvârșită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, în formă continuată comisă în perioada ian-feb.2017. Condamnă pe inculpatul ANGHEL NELU MARIAN la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor în formă continuată (faptă comisă în perioada feb- sept.2017 și în noaptea de 28/29.01.2018). Condamnă pe inculpatul ANGHEL NELU MARIAN la pedeapsa de 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, (faptă comisă în seara de 05.12.2017). Constată că infracțiunile ce fac obiectul prezentei cauze se află în concurs real. Contopește pedepsele principale stabilite în prezenta cauză și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 3 (trei) ani închisoare sporită cu 1/3 din totalul celeilalte pedepse, stabilind o pedeapsă rezultantă de 3 (trei) ani și 10 (zece) luni închisoare. Constată că infracțiunile din această sentință sunt săvârșite în stare de recidivă postcondamnatorie și în termenul de încercare de 6 ani stabilit pentru infracțiunea pentru care inculpatul a fost condamnat prin Sentința penală nr. 236/06.12.2013 a Tribunalului Vaslui, rămasă definitivă la data de 18.12.2013 prin neapelare. Se va revoca suspendarea executării pedepsei sub supraveghere a pedepsei de 3 ani închisoare care se va adaugă la pedeapsa de 3 ani și 10 luni aplicată prin prezenta sentință, pedeapsa de 3 ani închisoare urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani și 10 luni închisoare.”, este sentința dată de instanța Judecătoriei Bârlad.

Cât mai costă sexul cu un minor? Ieftin, doar 50.000 de lei! Plus cheltuielile de judecată!

Instanța bârlădeană a mai stabilit și că admite în parte acțiunea civilă formulată de partea civilă U.E.N, prin reprezentant legal directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui și obligă inculpatul la plata către partea civilă a sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale. Obligă inculpatul să plătească statului suma de 1790 lei , din care 790 lei pentru faza de urmărire penală , reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat în cauză.”, a decis intanța. Parchetul Bârlad a făcut apel la această sentință, considerând pedeapsa mult prea blândă pentru faptele comise de individ.

Vă reamintim cazul minorei de 13 ani, din comuna Zorleni, a cărei mamă, Mirela, a apărut și la emisiunea „Acces Direct” acum ceva timp, unde s-a făcut de râs, precizând că practică prostituția pentru a-și putea crește cei patru copii. DGASPC Vaslui a intervenit, i-a luat din mediul nesănătos și imoral în care erau crescuți pe toți cei patru copii, printre ei fiind și fata de 13 ani. Fată care, avea să recunoască la ședințele de recuperare psihologică, că fusese agresată sexual de concubinul mamei sale, Nelu Marian Anghel. Pentru că a fost depusă o plângere pentru comiterea infracțiunii de sex cu un minor, Nelu Marian Anghel a făcut obiectul dosarului de cercetare penală pentru ceea ce a făcut minorei încă de la 12 ani, în care tocmai a fost trimis condamnat. Trecem peste faptul că minora de 13 ani a fost instituționalizată la Bârlad, la o locuință socială, alături de alte fete minore, sub supravegherea unei femei plătită de DGASPC Vaslui. Numai că, fata a fost supusă unei hărțuiri continue a lui Nelu Marian Anghel, care de două ori a încercat să o facă să-și retragă plângerea împotriva lui și să o convingă că o iubește! A folosit și violența, apoi a trecut la metoda „te iubesc, nu pot trăi fără tine”, astfel că s-a ajuns în situația ca fata să plece singură după el! În rechizitoriul procurorului se precizează că ultima aventură s-a consumat pe 28 ianuarie 2018, când fata de 13 ani a avut bilet de voie de la supraveghetor, plecând la Zorleni la rude. Nu s-a întors la ora care scria pe bilet si a fost sunată de supraveghetor, dar ea n-a răspuns la telefon! A anuntat poliția din Bârlad, care între timp primise prin 112 un apel de la un bărbat din Zorleni, care reclama că în casa lui a venit Nelu Marian Anghel cu fata de 13 ani și că fac dragoste într-o cameră! Polițiștii bârlădeni de la Secția 3 Poliție Rurală au plecat imediat la Zorleni găsindu-i în fapt pe individul pedofil și pe fata de 13 ani.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ