1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Lovitură pentru mii de șoferi din județul Vaslui

- Advertisement -
ATENȚIE… Pe 10 mai vor mai fi în vigoare peste 500.000 de asigurări la nivel național, dar acestea nu vor mai fi valabile după 11 mai 2022, indiferent de data de expirare înscrisă pe ele.

EXPIRARE… Mii de proprietari de vehicule din județul Vaslui care au asigurare RCA la City Insurance vor rămâne fără poliță valabilă în doar câteva zile. Aceștia trebuie să-și facă urgent altă asigurare, în caz contrar riscă să fie amendați.

Așa cum era de așteptat, mulți dintre șoferii care mai aveau valabilă polița nu s-au grăbit să o înlocuiască, mai ales că prețurile asigurărilor au explodat. Astfel că, potrivit estimărilor, pe 10 mai vor mai fi în vigoare peste 500.000 de asigurări la nivel național. Atenție, aceste asigurări nu vor mai fi valabile după 11 mai 2022, indiferent de data de expirare înscrisă pe ele. Conform legii, la 90 de zile după deschiderea procedurii de faliment, lichidatorul trebuie să denunțe automat întregul portofoliu, iar acest termen se împlinește pe 11 mai. Important de reținut este că șoferii care au asigurare la City Insurance pot cere returnarea părții din prima de asigurare proporțională cu perioada de valabilitate rămasă în vigoare. De exemplu, dacă polița a fost încheiată pe o perioadă de un an și expiră pe 11 septembrie 2022, clientul are dreptul de a solicita returnarea unei treimi din valoare primei plătite (proporțional cu cele 4 luni din 12 rămase în vigoare). Clienții City Insurance pot solicita returnarea părții din primă și înainte de termenul de 11 mai, dacă decid denunțarea poliței.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.