Lovitură pentru Mirela Vaida! Procurorii au dat un verdict neașteptat după ce vedeta a fost atacată! Prezentatoarea a rămas fără cuvinte

Mirela Vaida a primit o lovitură din partea autorităților. Un procuror susține că demersul atacatoarei asupra prezentatoarei nu a fost o tentativă de omor.

Procurorii au evidențiat în ordonanţa de clasare că pentru a fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, este necesară întrunirea unor elemente obiective şi subiective, spune a1.ro.

De asemenea, aceștia au subliniat și că este necesară stabilirea cu certitudine a intenţiei unei persoane de a suprima viaţa altei persoane pentru ca o persoana să fie acuzată.

Procurorii au menționat că în momentul în care atacatoarea a spus că vrea să îi „rupă capul” Mirelei Vaida ar fi mărturisit aceste lucruri, ca să o determine pe prezentatoare să îi dea o sumă de bani pe care i-ar fi datorat-o.

Astfel, aceștia consideră că nu se întrunesc elementele infracţiunii de tentativă de omor. Pe plan obiectiv, procurorii subliniază că este necesară existenţa unei acţiuni ale cărei caracteristici să conducă la concluzia că acţiunea a vizat luarea vieţii unei persoane.

Judecătorii au spus că în cadrul emisiunii Acces Direct s-a aruncat cu o piatră de dimensiune medie, de la trei metri depărtare, către o zonă care nu este considerată vitală şi într-un spaţiu deschis.

Acțiunea respectivă i-a permis victimei să se ferească, spun procurorii înainte de a puncta că fapta nu ar putea viza omorârea unei persoane, iar obiectul folosit nu ar putea să producă decesul unei persoane. …https://www.romaniatv.net/lovitura-pentru-mirela-vaida-procurorii-au-dat-un-verdict-neasteptat-dupa-ce-vedeta-a-fost-atacata-prezentatoarea-a-ramas-fara-cuvinte_5425598.html
2 COMENTARII

  1. Dreptul penal nu se interpreteaza dupa ureche.Dreptul penal se invata.Interpretarea dupa ureche este catastrofa in acest domeniu.Asa am vazut cum l-au judecat pe Ceausescu si ,dupa ureche,l-au acuzat de 60.000 de morti(desigur cei care credeau in 666 sau le placeau cifra 6.)Ei bine in Romania ,in total ,au fost circa 1000 de morti.Dar Tribunalul Extraordinar,dupa ureche,au considerat ca sunt 60.000 . Si ca infractiunea este de genocid.Ce putem spune despre aplicarea dreptului penal la procesul lui Ceausescu?Catastrofa!!!!!

  2. Bineinteles ca nu este tentativa de omor .Prezentatoarea nu stie in ce tara traieste si cu ce se mananca infractiunea de tentativa de omor!!!!Ar fi bine s-o intrebe pe Vulpita.!!!!!!!!!Cu care are dialog multiplu.Cu ocazia aceasta vedem cat de nepregatiti sunt acesti prezentatori frumosi si atat.Deci nu cunosc cele mai elementare notiuni de drept penal,dar ne indruma…….!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ