spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

LOVITURI GRELE

- Advertisement -

Sânmãrtean si Constantin nu vor juca contra Rapidului

ABSENTE… Augusto Inacio are cosmaruri înaintea meciului tur din semifinalele Cupei României, cu Rapid Bucuresti. Trei dintre fotbalistii de bazã, Sânmãrtean, N’Doye si Marius Constantin ar putea rata partida de miercuri, toti acuzând accidentãri.

La fel ca si în partida cu FC Brasov, Lucian Sânmãrtean a fost schimbat destul de repede de Augusto Inacio si în meciul cu Dinamo. Desi s-a speculat cã ar fi foarte afectat de scandalurile din presa centralã, cu referire la viata conjugalã, sau cã s-ar fi certat cu Adrian Porumboiu, Sânmãrtean a fost schimbat în ambele jocuri din cauza unei accidentãri. Mijlocasul a declarat cã nu stie încã dacã va juca contra Rapidului si cã va face astãzi un RMN pentru a se stabili cu exactitate despre ce fel de accidentare este vorba.”Am ceva probleme la picior, dar mâine merg sã fac un RMN si voi afla cu exactitate care este starea piciorului. Nu stiu dacã voi juca în partida de miercuri contra Rapidului, dar sunt sigur cã cel ce va intra în locul meu îsi va face foarte bine treaba.”, a spus Sânmãrtean.

Si Marius Constantin este într-o situatie asemãnãtoare, fundasul resimtindu-se dupã meciul cu Dinamo. Constantin a spus cã sunt sanse 50-50 ca el sã poatã intra în partida de miercuri. “Dupã meciul cu Dinamo m-am simtit foarte rãu, abia puteam sã mã misc. Astãzi m-am simtit cât de cât mai bine. Nu stiu încã dacã voi juca miercuri, contra Rapidului, sansele sunt de 50%.”, a spus Marius Constantin.

Un alt fotbalist incert este Ousmane N’Doye, senegalezul absentând în ultimele douã meciuri ale Vasluiului. Recuperarea mijlocasului merge însã destul de bine, la ultimele antrenamente N’Doye pregãtindu-se cot la cot cu restul echipei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

285 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.