25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

LPS Vaslui, de neoprit în Campionatul National de handbal feminin – J2

SUCCES… Încã o victorie categoricã pentru handbalistele junioare 2 de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Fetele antrenate de Gabriel Chirilã au trecut cu 37-14 de CSS Unirea Iasi si încheie anul pe primul loc în clasamentul Seriei A a Campionatului National de handbal feminin – J2.

Ultima etapã a anului a adus o victorie la 23 de goluri pentru handbalistele junioare 2 de la LPS Vaslui, 37-14 cu CSS Unirea Iasi. Vasluiencele au câstigat ambele reprize si au luat toate cele patru puncte puse în joc (se acordã 1 punct pentru fiecare reprizã câstigatã si 2 pentru victorie la finalul meciului). În clasamentul general, LPS Vaslui se aflã pe primul loc în Seria A, cu 21,5 puncte, urmatã de LPS Suceava (14,5 puncte) si LPS Iasi (14 puncte). Campionatul National de handbal feminin – J2 va fi întrerupt si se va relua pe 23 ianuarie, atunci când LPS Vaslui va înfrunta LPS Suceava.

România s-a calificat în grupele principale

Cu vasluianca Lorena Ostase printre marcatoare, echipa nationalã de handbal feminin a României a învins Kazahstan, scor 38-17, si s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial din Spania. Pivotul crescut la LPS Vaslui a marcat douã goluri, dupã ce în partida cu Iran a înscris trei goluri. Astãzi, de la ora 21.30, „tricolorele” înfrunt Norvegia, în ultimul meci din faza grupelor preliminare.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here