LPS Vaslui, fãrã medalii la Campionatul National de atletism

Atletism

REZULTATE… Fãrã medalii pentru Liceul cu Program Sportiv Vaslui la etapa finalã a Campionatului National de atletism, competitie rezervatã Copiilor 1 si Copiilor 2. În faza finalã a competitiei, LPS Vaslui a avut 9 sportive, cea mai bunã clasare fiind locul 9 ocupat de Bianca Popa, în proba de 800 metri – Copii 2.

Prezentã vasluianã la etapa finalã a Campionatului National de Copii 1 si Copii 2. Competitia s-a desfãsurat în sala de atletism “Ioan Soter” din Bucuresti, iar Liceul cu Program Sportiv Vaslui a fost prezent cu nouã atlete: Elena Ungureanu, Alexandra Avasiloaie, Ana Maria Cihodaru, Nicoleta Ciubotã, Bianca Cordun, Georgiana Hutu, Denisa Grigorutã. Oana Arseni si Bianca Popa. Spre deosebire de alti ani, anul acesta, LPS Vaslui nu a reusit sã obtinã nicio medalie, cel mai bun loc fiind ocupat de Bianca Popa, locul 9 în proba de 800 de metri.

Vasluianul Andrei Micu participã la Cupa Europei

Veste bunã pentru vasluianul Andrei Mihãitã Micu, proaspãt campion national la aruncarea ciocanului. Programatã initial la Leiria, Portugalia, în perioada 13-14 martie, Cupa Europei la aruncãri lungi, editia 2021, a fost mutatã în Croatia, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, competitia se va desfãsura la Split, Croatia, pe 8 si 9 mai.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ