spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

LPS Vaslui, pe podium la Miroslava Youth Cup (FOTO)

- Advertisement -

MEDALIAȚI… Juniorii născuți în anul 2011 de la LPS Vaslui, antrenați de Ionuț Chiochiu, s-au clasat pe locul trei la Miroslava Youth Cup, după ce au învins în finala mică pe Academia Politehnica Iași, scor 1-0.

Grupa 2011 de la LPS Vaslui s-a întors cu medaliile de bronz de la ediția 2023 a turneului de fotbal juvenil Miroslava Youth Cup. Echipa vasluiană a câștigat ambele jocuri din faza grupelor: 6-0 cu Premier Iași și 1-0 cu CSM Pașcani, pentru ca în sferturi să învingă Știința Miroslava (3-0). În semifinale, LPS Vaslui a fost învinsă de Didi Junior Iași, scor 0-4. Lotul echipei vasluiene: Horia Scutelnicu, Andi Stan, Rareș Aelenei, Ștefan Vieru, Iustin Codreanu, Darius Acatrinei, Denis Coropcianu, Albert Paiu, Denis Răchită, Eric Petrariu, Marius Căpriță și Ștefan Țăpoi.

De asemenea, grupa 2009, antrenată tot de Ionuț Chiochiu, s-a oprit în faza sferturilor de finală. În grupe, LPS-iști au învins FC “Ciprian Dire” Piatra Neamț și au remizat cu ACS Magic Boys Iași, 0-0, iar în sferturi au fost învinși de Didi Junior Iași, scor 0-1, echipă care avea să câștige trofeul competiției. În ultimul meci au turneului, în jocurile de clasament, LPS Vaslui a cedat în fața Științei Miroslava, la penalty-uri, 1-3. La categoria 2011 a participat și Star Junior Vaslui, echipă care a încheiat turneul pe locul 8. Din lotul echipei antrenate de Răzvan Beldiman au făcut parte mulți jucători născuți în anii 2012 și 2013.

Acțiune de selecție pentru grupa 2018

Antrenorul Ionuț Chiochiu va organiza acțiuni de selecție pentru formarea grupei 2018 de la LPS Vaslui. Înscrierile se pot face la numărul de telefon: 0748.946.064. Spre deosebire de celelalte cluburi de fotbal din oraș, LPS Vaslui nu percepe o taxă lunară, viitorii fotbaliști ai Vasluiului urmând să practice fotbalul gratuit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.