spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Lucian Bute s-a decis: se însoară vara viitoare cu iubita sa, Elena

- Advertisement -

Potrivit unor surse de încredere din apropierea lui Lucian Bute, valorosul pugilist intenţionează ca anul viitor să facă un pas important în viaţa lui. E vorba de căsătoria cu frumoasa Elena Aprozeanu, cu care are o relaţie de mai bine de şapte ani. Bute ar fi cerut-o în căsătorie pe Elena la puţin timp după meciul pe care l-a pierdut în faţa britanicului Carl Froch, prin KO, pe 26 mai, la Nottingham, luptă la care a asistat şi iubita lui.

Şi-ar fi cerut deja iubita în căsătorie

“Planul lui este să se căsătorească anul viitor. Nu ştiu exact dacă a cerut-o în căsătorie pe Elena, dar e foarte posibil ca el să fi făcut şi acest pas. Relaţia cu Elena datează de multă vreme şi amândoi se înţeleg din priviri”, a declarat sursa Libertăţii. Prezenţă discretă, Elena a apărut în public alături de Lucian doar la evenimentele foarte importante din viaţa lui. În urmă cu aproape doi ani, cel supranumit “Frumuşelul” le-a prezentat- o părinţilor săi pe Elena, aceştia fiind încântaţi de alegerea făcută de fiul lor.

Altfel, Lucian pleacă astăzi în Canada, la Montreal, după vacanţa petrecută acasă, la Galaţi.

Îi va cununa primarul Emanoil Savin

Naşul de cununie al lui Lucian Bute va fi bunul său prieten Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni. “Atunci când Lucian va decide să facă acest pas, pentru mine va fi o reală bucurie să-i fiu naş. Îi voi organiza o nuntă ca-n poveşti. Ca pentru un mare campion!”, a declarat Savin cu ceva timp în urmă.

www.libertatea.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.