8.8 C
Vaslui
22-mart.-2023

LUCRARE DE CONTROL

- Advertisement -

FC Vaslui – FC Botosani, astãzi, 16:30, stadionul “Municipal”

ATENTIE… Rãmasã fãrã antrenor dupã plecarea lui Marius Sumudicã, FC Vaslui va ataca astãzi cel de-al doilea obiectiv al echipei: Cupa României. Pe “Municipal” va veni divizionara secundã FC Botosani, o echipã preocupatã mai mult de Liga a II-a decât de cupã. Poate fi primul si ultimul meci al lui Edi Iordãnescu în calitate de antrenor principal, dar o oportunitate pentru acesta de a pãrãsi echipa cu capul sus.

Meciul din aceastã dupã-amiazã este o ocazie foarte bunã pentru cei din stafful Vasluiului sã vadã la lucru si alti jucãtori decât cei care au evoluat pânã acum. Vor apãrea astfel în prima echipã fotbalisti precum Straton, Cordos, Gheorghiu, Costin, Dias sau Zsiga. O surprizã plãcutã va fi si revenirea pe teren a lui Gabriel Cânu, fundasul urmând a fi titular contra Botosaniului. Va debuta si mozambicanul Eduardo Jumisse, el fiind cel putin pe banca de rezerve. Fãrã îndoialã, titalarii precum Stanciu, Antal sau Sânmãrtean vor fi pãstrati pe bancã si vor fi aruncati în luptã doar în situatii de maximã urgentã. Apropo de rezerve, trebuie spus cã oaspetii de astãzi si-au anuntat deja intentia de a menaja mai multi titulari, obiectivul lor declarat fiind acela de a se bate pentru promovarea în prima ligã. Cristi Popovici nu îl va putea folosi nici pe fostul vasluian, Marius Croitoru, accidentat. Chiar dacã poate pãrea un antrenament cu public pentru FC Vaslui, meciul de astãzi nu este chiar atât de usor. Botosãnenii au un lot destul de valoros, presãrat cu fotbalisti cu mare experientã.

Dupã plecarea lui Sumudicã, atmosfera în lotul echipei este una linistitã, poate chiar apãsãtoare. Sedinta de pregãtire de ieri s-a disputat pe stadionul “Municipal” si a fost închisã presei. O surprizã a fost prezenta la antrenamente a lui Costinel Botez, cel care l-a ajutat pe Eduard Iordãnescu.

FC Vaslui: Straton – Milanov, Cânu, Cordos, Gheorghiu – Costin – Davide Dias, Ervin Ziga, Varga – Niculae ,Sburlea.

Rezerve: Cerniauskas, Celeban, Buhãescu, Antal, Sânmãrtean, Jumisse, Stanciu

Antrenor: Eduard Iordãnescu

Botosani: Curileac – Maghici, Poverlovici, Ursu, Dinu – Mãrmãneanu, Vasvari, Vraciu, Pãcurar – Fulop, Cârjan

Rezerve: Stamatin, Bordeanu, Patache, Todoran, Taban, Juncãnaru, Boghian

Antrenor: Cristian Popovici

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.