spot_img
13.4 C
Vaslui
08-iun.-2023

Lui Uzatu i-a mai crescut o cãpãtânã. Unii spun cã ar fi un cap de oaie | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

În casa lui Penes Curcanu, pe unde Uzatu îsi face veacul de ceva vreme, s-a proclamat conducerea bicefalã. Pentru nestiutori, conducerea aceasta înseamnã cã balaurului rosu i-a mai crescut încã un cap, pe lângã cel vechi. Sã nu care cumva sã credeti cã bãtrânul a avut o erectie. Nici vorbã! Capul cu pricina i-a crescut pe umãrul drept, nu în pantaloni. Slugile de la Palat au botezat a doua cãpãtânã cu denumirea de Cap de Oaie, asa cum îi spunea în trecut lui Dan Material.

Aceastã transformare geneticã de exceptie se datoreazã în primul rând si în primul rând doar lui Uzatu, care, îmbãtrânind la trup, dar întinerind la minte, îsi doreste în continuare sã fie sef. Iar balaurul din el a gãsit solutia, dãruindu-i acestuia încã un cap. Sã vedem dacã va avea puterea sã stea mai mult timp pe umeri, fiindcã deja sacalii cam dau târcoale.

Oricum, pânã la viitoarele alegeri are timp si Tudorel sã se aseze pe grumazul gros al balaurului ros, mai ales cã acum e si el la „facultãti”, adicã la Colegiul National de Apãrare. Si uite asa, dacã o sã vrea si Anuta, la Vaslui balaurul o sã aibã peste doi ani trei capete. Unii viseazã la mai multe, dar din sacali, din pãcate, nu poti face lupi. Doar niste bieti porumbei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ce aiureala,nu se intelege nimic. Cine o fi marele autor al acestei bazaconii. Mai pune ti mana si invatati sau duceti va la munca scriitori de doi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.