23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Luiza Andreea Luchian, un tânăr medic anestezit la spitalul bârlădean!

dr. Luiza Andreea Luchian

IUBEȘTE VIAȚA… O tânără absolventă a UMF Iași, din municipiul Pașcani, a ales să vină la spitalul din Bârlad să practice meseria de medic, pentru că … iubește viața. S-a decis să lupte cu moartea exact acolo unde este nevoie, într-un spital cu multe cazuri, aria de acoperire a spitalului bârlădean fiind de 200.000 de persoane. Conducerea instituției se mândrește cu faptul că, de la începutul acestui an, a angajat la Bârlad în jur de 12 medici absolvenți. Așa că, aduce la cunoștința viitorilor pacienți (cei din partea de sud a județului) cine sunt „luptătorii” care îi vor apăra de moarte.

Cu aceeași mândrie, Comitetul director al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” o prezintă pe Luchian Luiza-Andreea, medic specialist Anestezie și Terapie Intensivă, o tânără ambițioasă și perseverentă, care întregește colectivul de medici din ATI începând cu data de 9 martie 2022, într-o specialitate extrem de căutată, în care unitatea noastră a fost mult timp în deficit de medici. Are 30 ani, s-a născut și a crescut în orașul Pașcani. A urmat studiile universitare la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, Facultatea de Medicină Generală, promoția 2010-2016, iar rezidențiatul l-a urmat la Iași sub atenta coordonare a doamnei Profesor Ioana Grigoraș.”Iubesc oamenii și viața, acestea sunt două dintre motivele pentru care am ales această cale” este o mărturisire a doamnei doctor, fără alte cuvinte, ne arată omul din spatele medicului ATI, în fața căruia noi ne înclinăm!

De ce Anestezie și Terapie Intesivă?

„Aș fi putut spune că nu eu am ales Anestezia și Terapia Intensivă, ci ea m-a ales pe mine, dar în realitate ne-am ales reciproc și oricât de clișeistic ar suna, a fost „dragoste la prima vedere”. Totodată, în viziunea mea, mi s-a părut că îmi oferă o perspectivă unică asupra pacientului. Pe de o parte, medicul ATI are o abordare holistică (chiar trebuie să știi de toate). Pe de altă parte, Terapia Intensivă se apropie cel mai mult de dezideratul medicinei personalizate.” a menționat medicul și omul Luiza Andreea Luchian. „Bine ați venit în echipa noastră! Mulțumim că ne-ați ales!”, au precizat cei din conducerea spitalului bârlădean.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

 1. Oare sa mergem cu toata increderea la medicii tineri de 30 31 ani, nu stiu cat de pregatiti sunt, eu sincer nu am incredere. Am avut experiente neplacute la clinici de renume, centre universitare si am aflat multe….

  • Mergeti atunci cu popa!

   Daca is tineri, spuneti ca nu au experienta.
   Daca is batrani, nu isi mai dau interesul.
   Dracu va mai intelege…

   Eu cred ca mai degraba cei tineri au informatii noi, sunt mai mobili si mai activi si mai dornici de cunoastere si de afirmare. Dar romanul e carcotas. Ce sa zic, fiecare cu opinia lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here