-0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Luptă “la baionetă” pentru play-off

- Advertisement -
DERBY-URI… Rundă cu meciuri atractive în Liga 4. Cele mai tari dueluri se anunță a fi cele de la Vulturești și Bârlad, meciuri cu implicații în lupta pentru play-off.

“JUDEȚEANĂ”… Etapa cu numărul 9 din Liga 4 Vaslui debutează astăzi, la Vaslui, cu duelul dintre CSM Vaslui și FC Gârceni, și se încheie cu șirul de meciuri programate duminică. FC Vulturești – Sporting Banca și Atletic Bârlad – Viitorul Vetrișoaia se anunță a fi cele mai interesante meciuri.

La cum arată lucrurile în momentul de față, CSM Vaslui, este ca și calificată în play-off, având deja un avans de 9 puncte față de locul secund și 11 față de locul 5, primul de sub locurile de play-off. Pentru celelalte trei locuri care asigură calificarea în careul de ași se luptă nu mai puțin de 8 echipe, despărțite de doar 5 puncte. Cu două victorii consecutive, pentru cine le obține, te pot duce de pe locurile 8-9 până în zona locurilor de play-off. FC Vulturești, Comstar Vaslui, Flacăra Muntenii de Sus, Sporting Banca, Victoria Muntenii de Jos, Atletic Bârlad, Viitorul Vetrișoaia și FC Gârceni se vor bate pentru clasarea pe locurile 2-4. În runda de la finalul acestei săptămâni, Șuletea înfruntă Flacăra Muntenii de Sus, Atletic Bârlad întâlnește Viitorul Vetrișoaia, iar FC Vulturești dă piept cu Sporting Banca, într-un meci de șase puncte. FC Crețești s-a retras din campionat, iar meciul cu SC Comstar Vaslui nu se mai va disputa, toate rezultatele crețeștenilor înregistrate până acum urmând a fi anulate.

Liga 4, etapa a 9-a, duminică, 11:00:

  • CSM Vaslui – FC 2007 Gârceni (vineri, 20:00)
  • Vitis Șuletea – Flacăra Muntenii de Sus
  • Viitorul Văleni – Victoria Muntenii de Jos    (12:30)
  • FC Vulturești – Sporting Banca
  • Atletic Club Bârlad – Viitorul Vetrișoaia
  • FC Crețești – Comstar Vaslui (neprogramat)
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.