3.7 C
Vaslui
30-nov.-2022

Luptã pentru fani

- Advertisement -

HC Vaslui – HC Odorhei, duminicã, ora 12:00

Dupã înfrângerea clarã din tur, 34-23 cu HC Odorhei, handbalistii vasluieni au sanse minime sã acceadã în semifinalele Cupei României. Cu toate acestea, elevii lui Leonard Bibirig nu renuntã la luptã si vor ca la finalul confruntãrii de mâine sã se bucure alãturi de fani de o nouã victorie.

Fãrã aportul a doi jucãtori extrem de importanti, Gabriel si Mihai Bujor, HC Vaslui a fãcut totusi un joc bun la Odorhei. Diferenta dintre cele douã echipe s-a fãcut în ofensivã, acolo unde elevii lui Leonard Bibirig n-au stiut cum sã gestioneze ocaziile avute. “Am avut 23 de ratãri si 11 greseli tehnice. În fata unei echipe care aspirã la titlu, aceste greseli conteazã foarte mult.” a declarat antrenorul Vasluiului, Leonard Bibirig. Despre diferenta aproape insurmontabilã de goluri a vorbit si Cãlin Hagiu. Acesta a promis însã fanilor cã HC Vaslui va face tot posibilul sã iasã câstigãtoare în confruntarea de mâine. “E o diferentã foarte mare pentru noi, nu cred cã am pierdut vreodatã un meci de ligã de când echipa de la Vaslui joacã în campionat. Consider cã noi am pregãtit bine meciul, dar diferenta s-a fãcut clar la ratãri, am avut un numãr nepermis de ratãri. Nu cred cã aceasta este adevãrata noastrã fatã, desi este greu de remontat diferenta. Duminicã, în retur. vom face tot posibilul sã spãlãm rusinea asta, pentru cã a fost un scor umilitor pentru noi, si dorim sã cîstigãm.” a declarat interul stânga al vasluienilor.

Echipa are nevoie de sprijinul suporterilor

Obiectivul HC Vaslui în acest sezon rãmâne calificarea în play-off. Pentru a aborda cu un moral ridicat meciul cu Timisoara de sãptãmâna viitoare, elevii lui Leonard Bibirig au nevoie de o victorie mâine, în fata unei sãli cât mai pline. Pentru partida cu Odorhei, casele de bilete vor fi deschise, duminicã, începând cu ora 8 si pânã la 12, pretul tichetelor variind de la 10 sectoarele laterale, la 15 lei ,sectorul din mijloc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.