spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

LUPTE | Patru medalii pentru luptătorii vasluieni

- Advertisement -
MEDALIAȚI… Luptătorii vasluieni au obținut patru clasări pe podium la Campionatele Naționale de Lupte pe Plajă de la Costinești.

PE PODIUM… C.S “Viitorul” Vaslui s-a întors cu patru medalii de la etapa finală a Campionatelor Naționale de Lupte pe Plajă de la Costinești. La seniori, Radu Huhulea și Vladuc-Marian Severin au câștigat medaliile de bronz, iar la Feminin – Under 17, Mihaela-Andreea Lupașcu a cucerit medalia de argint. De asemenea, Viitorul Vaslui s-a clasat pe locul 2 în clasamentul pe cluburi – masculin, seniori.

Rezultate notabile pentru sportivii clubului “Viitorul” Vaslui la Campionatele Naționale de Lupte pe Plajă pentru seniori, Under 20 și U17, ce au avut loc la Costinești. Cele mai bune rezultate au fost obținute la seniori: Radu Huhulea a câștigat medalia de bronz la categoria 80 kilograme, sportiv care a obținut calificarea și la Campionatele Mondiale de Lupte pe Plajă, Vladuc-Marian Severin, bronz la plus 90 kg, iar C.S “Viitorul” s-a clasat pe locul doi în clasamentul pe cluburi. La Feminin – U17, Mihaela-Andreea Lupașcu a devenit vicecampioană națională la categoria 40 kg, singura înfrângere fiind suferită în finală. Clubul vasluian a deplasat un număr de 20 de sportivi, mulți dintre ei fiind la prima participare la o competiție de lupte pe plajă. Luptătorii vasluieni sunt pregătiți de cei trei antrenori ai clubului, Neculai Beligan, Vasile Frățilă și Marian Sluser. Prezența la Campionatele Naționale de Lupte pe Plajă a fost susținută de Consiliul Județean Vaslui, printr-un proiect cofinanțare nerambursabilă, “Educație, sănătate și performanță prin lupte libere în Vaslui”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.