spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

LUPTE | Prezență numeroasă a vasluienilor la Campionatele Naționale de Lupte pe Plajă

- Advertisement -
COMPETIȚIE… Luptătorii vasluieni speră să se întoarcă cu medalii de la ediția 2023 a Campionatelor Naționale de Lupte pe Plajă, care se desfășoară, în aceste zile, la Costinești

SPERANȚE… În perioada 31 august – 3 septembrie, la Costinești, se desfășoară etapa finală a Campionatelor Naționale de Lupte pe Plajă. C.S “Viitorul” Vaslui va participa cu număr de 20 de sportivi, Radu Huhulea, Robert Maxim, Alin Huhulea, Andreea Lupașcu, Amalia Mocanu și Marian Sluser fiind principalele speranțe la medalii.

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, Vasluiul are reprezentare la etapele finale ale Campionatelor Naționale de Lupte pe Plajă pentru seniori, Under 20 și U17 de la Costinești. C.S “Viitorul” Vaslui a deplasat un număr de 20 de sportivi: Paul Mocanu, Ricardo Modoranu, Vlăduț Severin, George Amăriuței, Amalia Mocanu, Mihaela Lupașcu, Ana Amăriuței, Liviu Ungurianu, Marian Sluser, Eliza Mocanu, Dariana Lupu, Robert Maxim, Cristian Antochi, Radu Huhulea, Alin Huhulea, Ionela Roman, Lavinia Suflet, Ștefania Juravlea, Oana Pricop și Alexandru Dobrănici. Alături de sportivi au făcut deplasarea și cei trei antrenori ai secției de lupte, Neculai Beligan, Vasile Frățilă și Marian Sluser, împreună cu directorul clubului, Alioșa Axinte. Prezența la această competiție este susținută de Consiliul Județean Vaslui, printr-un proiect cofinanțare nerambursabilă, “Educație, sănătate și performanță prin lupte libere în Vaslui”. Școala vasluiană de lupte și-a demonstrat valoarea și la Cupa României de lupte – Under 15, unde a obținut două medalii de argint, una de bronz, un loc patru și un loc cinci, clasându-se pe primul loc în clasamentul general la Lupte Feminine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.