spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

Lupul PDL si-a schimbat parul, acum e APEL, dar naravul a ramas acelasi ?

- Advertisement -

Recent, în municipiul Roman nişte indivizi foarte prosti sau care nu au frica de nimic au murdărit cu vopsea afişajul electoral al APEL, foştii PDL-isti portocalii care acum sunt verzi. Cei de la PDL (actualmente APEL) au reclamat acest lucru la poliţie şi au ieşit în presă şi la TV, acuzând în stânga şi în dreapta, arătând romaşcanilor cum au fost ei agresaţi stradal.

Ce este foarte curios este faptul că afişajul APEL a fost vopsit în centrul oraşului, unde există camere de luat vederi, supravegheate în permanenţă de poliţia comunitară obedientă primarului PDL, ca să nu mai vorbim despre poziţionarea unor astfel de afişe chiar între bănci şi bancomate, deci într-o zona intens supravegheată video.

În opinia mea există temeri foarte bine intemeiate cum că cei de la APEL şi-au vopsit singuri afişajul ca să pozeze în victime, motiv pentru care USL, prin intermediul acestei publicaţii, roagă insistent poliţia nemţeană şi poliţia locală Roman să facă lumină în acest caz, deoarece sunt foarte multe camere de luat vederi în zonă şi totul ar putea fi lămurit imediat. Trebuie sa fii cel putin tampit ca sa incalci legea intr-o zona supravegheata video sau trebuie sa fii sigur ca scapi nepedepsit …..

Ar fi corect ca nemtenii să ştie foarte clar cine face astfel de mizerii şi ar fi şi mai interesant dacă s-ar descoperi că cineva a încercat să devină victimă cu ajutorul unui denunţ calomnios si al unei autoagresiuni. Oricum ar fi, ni se pare jenant şi alarmant în acelasi timp pentru poliţia nemţeană să nu poată identifica cine a încălcat legea în cea mai monitorizată şi filmată zonă din judeţ….sau poate unele interese ascunse dictează ca APEL să îşi păstreze calitatea de victimă până după alegeri ? Oare la ce mai folosesc camerele de luat vederi cumpărate cu bani grei obţinuţi din impozitarea romaşcanilor?

Dacă poliţia nu e în stare să găsească un infractor care vopseşte panouri şi fură bannere sub camerele de luat vederi, nu ştiu ce pretenţii am putea avea să îi gaseasca pe cei care dau mită electorală sau pe cei care au intenţia să fraudeze alegerile.

Datorită acestui comportament lamentabil al poliţiei naţionale şi locale din Roman avem temeri că se vor încerca şi reuşi fraudări masive ale alegerilor locale, motiv pentru care rugăm toti nemtenii, indiferent de orientarea politică, să iasă la vot şi să voteze cum vor, eventual să îşi anuleze buletinul de vot dacă niciun politician nu este pe placul lor. Numai o prezenţă masivă la vot poate preîntâmpina o frauda electorală de proporţii in Neamt .

Unii dintre actualii candidaţi vor fi dispuşi să plătească oricât ca să câştige, deoarece sunt printre ei oameni care candidează pentru libertate, nu pentru funcţie, stiind foarte bine că în cazul pierderii alegerilor vor trebui să dea socoteala pentru tot ce au furat din banii pietrenilor.

www.ziarpiatraneamt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

60 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.