UPDATE: Mașină în flăcări, pe drumul Bogești – Pogana. Victimă în stare gravă, trimisă la Iași (FOTO)

UPDATE 2: “Victima de 45 de ani din comuna Iana a suferit un traumatism cranio-cerebral, este în comă profundă, sub observație cu hemoragie subarahnoidiană, traumatism toracic cu stare generală gravă. Este intubat orotraheal și s-a luat legătura cu Clinica de Neorochirurgie Iași pentru a fi transferat, după sosirea rezultatelor de la investigațiile imagistice. Femeia de 21 de ani din comuna Iana este policontuzionată, având un traumatism toraco-abdominal. Bărbatul de 30 de ani are doar policontuzii, iar copilul de un an și trei luni are un hematom facial drept. Toți trei sunt stabili hemodinamic cu stare generală relativ bună”,  a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

UPDATE: “Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul pentru descarcerare și o ambulanță cu echipaj de prim ajutor, la un accident rutier întâmplat în localitatea Bogești, pe DJ 243. Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat pe șosea, după care a luat foc. În sprijin au sosit și trei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Pompierii au stins flăcările care au cuprins autoturismul. În urma accidentului sunt patru victime, dintre care una în stare de inconștiență, dar cu semne vitale. La Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal “Elena Beldiman” din Bârlad sunt transportați doi bărbați (29 și 45 ani), o femeie în vârstă de 21 ani și un copil în vârstă de un an și trei luni. Bărbatul în vârstă de 45 ani se află în comă de gardul III”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

GRAV… În această dimineață, în comuna Pogana, localitatea Pogești, a avut loc un grav accident de circulație, în care a fost implicată o familie, dintre care trei adulți și un copil de un an și trei luni. Șoferul, un bărbat de 29 de ani din comuna Iana, a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în decor, după care autovehiculul a luat foc. Din fericire, toți ocupanții autoturismului au ieșit din mașină la timp. La fața locului au fost alocate patru ambulanțe. Mama copilului, o femeie de 21 de ani din Iana, a suferit un traumatism toracic, șoferul nu are leziuni evidente, iar un bărbat mai în vârstă, socrul șoferului, este în comă și a fost transportat la spitalul din Bârlad. Apelul la 112 a fost făcut la ora 10.57, accidentul având loc pe DJ243 Pogana-Bogești. Copilul și părinții săi au ajuns a spital pentru investigații amănunțite. Vom reveni cu amănunte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ