Mașina unui polițist de frontieră distins în lupta cu contrabandiștii, incendiată în curtea casei

Mașina personală a unui polițist de frontieră sucevean a fost incendiată de o mână criminală, în noaptea de luni spre marți. Mașina Volvo era parcată în curtea casei polițistului, situată foarte aproape de sediul Poliției de Frontieră Rădăuți.

Polițistul vizat este ofițerul Cristian Bostă, care, în vara anului trecut, a primit emblema de onoare a MAI pentru activitatea desfășurată pe linia combaterii contrabandei.

În perioada iunie 2018 – iunie 2019, în urma acţiunilor şi misiunilor desfăşurate, poliţistul de frontieră sucevean a participat la constatarea a 24 de fapte penale, din care 18 de contrabandă, fiind ridicate în vederea confiscării 185.360 de pachete cu ţigări provenite din activităţi de contrabandă, în valoare de aproape 2,2 milione lei şi 11 autoturisme în valoare de 100.000 de lei.

După toate probabilitățile, acțiunea de răzbunare i se trage tânărului ofițer tot din capturile făcute de la contrabandiști.

În urmă cu o lună de zile, autoturismul BMW al unui polițist de la Vatra Moldoviței a fost incendiatîn apropiere de locuința de serviciu a acestuia. În acest caz, acțiunea pare a fi legată de urmărirea unor contrabandiști de către respectivul polițist.
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-05-12/Masina-unui-politist-de-frontiera-distins-in-lupta-cu-contrabandistii-incendiata-in-curtea-casei#ixzz6MDIaAgKo
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ