4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

MÃ VOI ÎNTOARCE!

- Advertisement -

Wesley a dat de înteles cã rãmâne la Vaslui

AMBITIE… La plecarea din Vaslui, Wesley a lãsat sã se înteleagã faptul cã si-ar dori sã evolueze în tricoul galben-verde si din sezonul viitor. Golgheterul Ligii I a spus cã vrea sã se bucure din plin de vacantã dupã care se va concentra asupra cantonamentului. Wesley ar putea fi convins sã continue la Vaslui, de faptul cã va avea din nou posibilitatea sã evolueze în Liga Campionilor.

FC Vaslui a încheiat pe pozitia a doua a clasamentului si va avea posibilitatea, din nou, sã se batã pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. Cu o campanie de transferuri valoroasã si cu o echipã construitã de Inacio pe scheletul actualei formatii, “galben-verzii” si-ar putea atinge obiectivul în aceastã varã.

Desi declarase cã vrea sã plece dacã echipa sa nu va câstiga titlul, Wesley se pare cã va mai continua cel putin un sezon cu FC Vaslui. Înainte de a pleca în vacantã, golgheterul Ligii I a spus cã vrea ca la întoarcere conducerea clubului sã pregãteascã un cantonament bun pentru jucãtori. “Va fi foarte greu în Champions League pentru cã acolo sunt echipe foarte bune. Acum noi trebuie sã mergem acasã, în vacantã sã ne odhnim , iar când revenim cei din conducerea clubului si Porumboiu sã pregãteascã un cantonament foarte bun pentru noi.”, a spus Wesley. Brazilianul a mai adãugat faptul cã se multumeste într-un final si cu locul doi: “Locul doi este un loc bun, unul de respect.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

276 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.