spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

“Măcelarii” din Gherghești, trimiși în judecată și pentru un viol, comis acum patru ani!

- Advertisement -
INFRACTORI… Măcelarii de la Gherghești, care în 2020 au mutilat și omorât un consătean în vârstă de 44 ani, sunt trimiși în judecată la 4 ani după ce au comis un viol asupra unei tinere de 15 ani.

FĂRĂ RUȘINE… Hrițcu Răzvan Dumitru și Ștefănache Vlăduț, ambii din comuna Gherghești, care au bătut acum doi ani un consătean, care a decedat în spital,  sunt acum trimiși în judecată pentru o altă … belea! În septembrie 2018, cei doi au luat la plimbare cu mașina o fată de 15 ani, i-au dat puternic de băut și apoi au violat-o. După ce au comis infracțiunea, Hrițcu și Ștefănache au fost descoperiți în trafic, fără a avea permis de conducere. Acum, cei doi sunt judecați pentru viol, complicitate la viol și conducerea unui autovehicul fără permis.

Măcelarii de la Gherghesti, care în 2020 au mutilat și omorât un consătean în vârstă de 44 ani, sunt trimiși în judecată la 4 ani după ce au comis un viol. Mai précis, în 2018, cei doi au “invitat” o fată din sat la plimbare cu mașina, au îmbătat-o bine după care și-au bătut joc de ea și au violat-o. Fapta a fost reclamată la poliție încă din septembrie 2018, dar dosarul penal a avut multe piedici până la trimiterea celor doi în instanță: expertizele ADN, ale căror rezultate au venit greu, plecarea celor doi făptași în străinătate etc. Important este că într-un final, cei doi vor răspunde în fața legii pentru violul comis. De altfel, Răzvan Dumitru Hrițcu și Vlăduț Ștefanache au la activ multe fapte penale, printre care cea mai gravă este bătaia administrată unui consătean, care a și decedat la spital, la câteva luni după ce a fost “măcelărit” de cei doi. În 5 aprilie 2020, aceștia  s-au năpustit asupra unui consătean de-al lor, îndată ce l-au zărit la magazinul din localitate, întrucât unul dintre ei și-a amintit că a avut un conflict mai vechi cu acesta. I-au tăiat urechea cu securea, tendoanele de la ambele picioare, i-au produs numeroase leziuni la mâini, la cap, iar omul a ajuns mai mult mort decât viu la Spitalul Județean Vaslui și de acolo la Iași, în stare foarte gravă. După o spitalizare îndelungată, acesta a murit din cauza rănilor suferite.

Pentru cei doi inculpați, cel mai probabil pedepsele vor fi exemplare, ținând cont de faptul că victima a fost chinuită groaznic înainte de a deceda. Plus violul care este acum pe rol la Judecătoria Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Articolul e plin de erori.
    Autorii nu au legătură cu Gherghestiul.
    Satul Ghermanești nu este comună, fapta a fost comisă in satul Ghermanești comuna Banca.
    Victima, N. HRITUC este viu, nu mort.
    Iar măcelarii sunt 3 din Gara Banca și unul din Ghermanești, iar violatorii sunt din Gara Banca comuna Banca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.