spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Mădălin Băncescu, noua speranță a boxului românesc. Învață la un liceu de elită și a făcut senzație în ring

- Advertisement -

Mădălin Băncescu, un băiat de 17 ani din Dorohoi, Botoșani, a devenit una dintre tinerele speranțe ale boxului românesc. A reușit să câștige un turneu internațional la numai câteva luni de la primele antrenamente. În finală l-a învins pe campionul lotului național.

Un tânăr de 17 ani din municipiul Dorohoi are șanse să devină o nouă stea a boxului românesc, la categoria sa. Se numește Mădălin Băncescu, este elev al unui liceu de elită din nordul Moldovei și s-a apucat de box de numai câteva luni. Cu toate acestea a reușit să câștige primul să turneu internațional, învingând în finală pe campionul lotului național al României.

Un elev silitor, și la școală dar și în ringul de box

Mădălin Băncescu este elev la Liceul Regina Maria din Dorohoi, Botoșani, unul dintre cele mai bune licee din nordul Moldovei, cu numeroși olimpici. Mădălin este cunoscut la „Regina Maria“ tocmai fiindcă este silitor, dar și foarte respectuos. Are rezultate foarte bune la învățătură. Asta nu l-a oprit să fie și un bun sportiv…https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/madalin-bancescu-noua-speranta-a-boxului-2206284.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.